Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, време е за промяна

Овен – Не всички хора около вас са добронамерени. Бъдете внимателни. Някои от тях се обиждат от дреболии и реагират на всичко, но вие не влизайте в конфликти. Внимавайте какво казвате и какво мислите. Никой не трябва да желае злото на никого, дори умствено, особено днес.

Телец – Може би доста хора ще имат нужда от вашата помощ, но не се стремете да влизате в ролята на положителен герой. Добре е да прекарате деня пасивно и на спокойствие, в размисъл и медитация. Може да получите прозрение или да изплува търсенето решение.

Близнаци – Денят не е подходящ за вземане на кардинални решения. Най-добре е да го прекарате в тишина и спокойствие. Доколкото е възможно, защитете се от ежедневните грижи, може да общувате с приятели и роднини.

Рак – Не бързайте да вземате решения, особено кардинални, този период е абсолютно неподходящ. За приятелски и романтични срещи също не става. Може да си позволите малки покупки, особено ако са за вашите близки. Благоприятно е за благотворителни прояви.

Лъв – Ден за правене на добри дела. Можете да проявите благотворителна дейност, но можете просто да изслушвате другите и да давате добри съвети. Счита се, че добрите дела, извършени в днешния лунен ден се утрояват. Скоро ще усетите това.

Дева – Възможно е да нещо да ви провокира и да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да избягвате на всяка цена конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете внимание на себе си.

Везни – Денят предвещава трудности в отношенията ви, поради понижение на жизнения тонус. Някои от вас ще изпаднат в депресивно настроение без съществена причина. Възможно е да се наложи да се погрижите за близък човек и това ще отклони вниманието ви.

Скорпион – Този ден е малко вероятно да бъде богат на изненади. Възможно е между вас и вашата половинка да има временно затишие. В любовта, не позволявайте негативните мисли да ви оказват влияние.

Стрелец – За много Стрелци този ден може да бъде време на положителна промяна. Тези, които са сами трябва да обръщат повече внимание на приятелите, които ги заобикалят всеки ден. Отделете повече време за изграждане на уют в дома или на работното място.

Козирог – Денят подхожда за активна почивка, за смяна на обстановката, за кратко пътуване до ново място. Ако останете у дома, рискувате да се създаде напрежение в отношенията с близките или по-младото поколение.

Водолей – Днес може да си позволите да направите нещо непланирано, което ще ви достави радост, дори да е свързано с разходи. Може да поканите гости на вечеря. Ще си прекарате чудесно и ще се заредите с добро настроение.

Риби – Някакъв проблем ви тежи от доста време. Поставете картите на масата и потърсете утеха от приятели или семейството. Добре е да почистите дома си, да се отървете от неща, които са загубили стойност и вече не носят полза.