Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, животът ви се променя към по-добро

Овен- Това е вашето време. Проявете лидерските си и организационни способности там, където е необходимо. Отговорността за динамично развиващите се сюжети лежи върху вас. По-добре е да се измъкнете от излишните дискусии, да се откажете от начинания, да намерите време за приятни занимания.

Телец- Обърнете внимание върху финансовата страна на нещата. В партньорството е възможно да настъпи взаимно неразбирателство помежду ви. Някои от вас страдат от застоя в отношенията, но ако сега се опитвате да направите някакви промени в живота си, последиците от тях са малко вероятно да бъдат положителни.

Близнаци- Днес ще ви е трудно да се съсредоточавате, затова избягвайте сериозните задачи и всякакво натоварване. В някои неща ще ви върви повече, за сметка на други, където ще се разочаровате. Възможно е важно събитие, което да е свързано с вас.

Рак- Развитието на събитията ще е удачно в някои отношения само. В семейството се очаква изпълнение на поетите от вас обещания. Днес е по-добре да се избягва изясняване на взаимоотношенията, сериозните разговори, дискутиране и други форми на близък вербален контакт.

Лъв- Звездите ви съветват да не гледате далеч напред и да мислите за бъдещето. Днес е по-важно от всякога да живеете "тук и сега" и да поддържате емоционална стабилност. Вечерта ще е хубаво да отпуснете душата си да се повеселите в компанията на ваши приятели.

Дева- Денят е благоприятен, за да приведете личния си живот в ред. Съветът на звездите е все пак да бъдете сдържани в думите и поведението си. Възможно е да се появят финансови проблеми или направата на излишни разходи. Избягвайте глупавите постъпки.

Везни – Как ще премине този ден зависи до голяма степен от това дали ще успеете да се справите с емоциите си. Ако надделеете над тях, можете да постигнете почти всичко, което искате. Ако се поддадете на мимолетните импулси, рискувате да направите глупави неща.

Скорпион – Ако запазите хладнокръвие и здрав разум със сигурност ще постигнете това, към което се стремите. Възможно е да се наложи да използвате хитрост или някой трик, но без да злоупотребявате с доверието на хората около вас.

Стрелец – Денят е свързан с незначителни, но все пак приятни промени към по-добро. Ще можете бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете правилни решения, да използвате най-ефективно всяка възможност, всяко случайно съвпадение.

Козирог – Малките проблеми по-скоро биха могли да възникнат сутринта, а останалата част от деня е по-благоприятна. Не винаги е възможно да се действа по план, но вие обичате импровизациите и даже ви доставят удоволствие.

Водолей – Днес ще търсите липсващото парче, за да сглобите пъзела наречен живот, но тази мисия няма да бъде много лесна. Мислейки с трезва глава и вярвайки в себе си, скоро ще получите отговорите си.

Риби – Разрушете стените, които постоянно изграждате между себе си и останалия свят, страхувайки се, че сърцето ви може да бъде разбито отново. Напомнете си, че не всички хора са лоши, напротив, някои от тях са прекрасни и всичко, което искат е да ви направят щастливи.