Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелците да отстояват позицията си, Водолеите да помолят за помощ

Денят е благоприятен за всякакви начинания. Препоръчва се да се развие активност през втората половина на деня.

Овен –Имате достатъчно самоуважение, за да не се отказвате, докато не получите нещо. Други може да го тълкуват като арогантност. Не обръщайте внимание на тези мнения, защото няма нищо лошо в това да имате свои собствени стандарти и да се придържате към тях.

Телец –Понякога нещата у дома не се получават така, както сте си представяли. Може да има сблъсък на мнения. В това няма нищо лошо, нито е нещо ново. На всеки се случва. Ако имате някакви съмнения и търсите отговор на определен въпрос, ще трябва да се заемете с малко детективска работа.

Близнаци – Нещо допълнително може да усложни междуличностните отношения. Вие не сте от тези, които могат да кажат какво наистина имат предвид всеки път. Опитайте се да спрете за момент и да поемете отговорност за собствения си избор.



Рак –Точно сега сте заседнали между две силни желания - желанието да угодите само на себе си и желанието да угодите на другите. Вие сте човек, който често се разкъсва между възможностите и всичко това е неизменна част от вашия характер. Следователно няма да ви е лесно.

Лъв –Любовният живот е тази част от живота, върху която всъщност трябва да се съсредоточите най-много. Намерете време за любимия човек и му направете приятна изненада. Разбира се, опитайте се да намерите начин да харчите възможно най-малко или да правите нещо, което не изисква толкова много пари.

Дева –Ще сте особено гъвкави и готови да приемате нови идеи. Много е важно да започнете да решавате проблема си, особено ако ви мъчи от дълго време (може би изобщо не е толкова голям проблем, но по някаква причина ви създава главоболия!).



Везни –Ще се чувствате добре заобиколени от хора, които значат нещо за вас, и дори ще забравите някои проблеми, които са ви мъчили за известно време, поне за малко. Възможно е от днес да промените мнението си за някои житейски ценности. Някои неща стават по-малко важни за вас.

Скорпион –Положителният аспект на деня носи повече оптимизъм и положителна енергия. Близки хора ще ви трогнат с проявеното внимание към вас. Тяхната подкрепа означава много за вас; те ви дават много енергия, която ви вдъхновява да промените подхода си.

Стрелец –Отстоявайте позицията си и не позволявайте на никого да разклати самочувствието ви. Скоро всичко ще си дойде на мястото. Прекарайте деня в компанията на любимите си хора и ще се почувствате много добре.



Козирог –Увереност и ефективност са двете най-важни думи за вас днес. През целия ден действайте и не се колебайте да поемете инициативата. След като сте намислили нещо, всички врати са отворени за вас.

Водолей –Всяка ваша стъпка е безопасна и планирана (независимо дали е бизнес или личен живот). Сега ходът е ваш. Може да се наложи да се обадите на някого за помощ, но не забравяйте, че има хора около вас, които обичат да бъдат полезни.

Риби – Ако имате възможност да останете сами за известно време през деня, ще е много добре за вас. Спокойствието, което чувствате и вътрешният мир, който ще ви съпътства през целия ден, ви позволяват да обърнете внимание на най-скритите нужди на вашето същество.

Четете още: Зодиите, които най-много се страхуват от старостта - проверете дали сте сред тях