Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Съдбата прави подарък на Рибите, Раците да го дават по-спокойно!

Овен – Решението е във вашите ръце, ако поемете инициативата, преодолеете суетата си и накрая поставите нещата на мястото им. Бъдете търпеливи към любимия човек и не настоявайте на своето, особено ако се води сериозен разговор.

Телец – Не се увличайте от илюзии, придържайте се към реалността. Звездите ви препоръчват да отделите време за собственото си здраве. Избягвайте излишния стрес, прекарайте повече време в сън и се разхождайте на чист въздух.

Близнаци – Ежедневието е депресиращо. Светът не е готов да се преклони пред вашите лични изисквания. Не бъдете упорити, мислете нестандартно. Нека задълженията изчакат за момент и се запитайте какво може да е по-добро за вас в момента!

Рак – Сигурно бихте искали да прекарате няколко часа с близките си, без да правите нищо. Но дори това не може напълно да облекчи вътрешното ви напрежение. Поглезете се малко с нещо, за да подобрите състоянието си.

Лъв – Заслужава си да преразгледате собствения си живот и ако е необходимо, да промените посоката. Сега нещата са много по-лесни от обикновено. Възползвайте се от възможността и направете следващите стъпки!

Дева – Твърде много незавършени задачи могат да ви притискат и да създадат ненужен стрес. Не се паникьосвайте от това, просто трябва постепенно да решавате всички проблеми, един по един. Ако нямате късмет по въпросите с парите, значи ще имате късмет в любовта.

Везни – Правете периодични почивки и се разхождайте повече. Това ще ви помогне да изчистите главата си от лоши мисли и ще улесни живота ви. Срещата със стари приятели ще ви развесели. Можете да си позволите поне една вечер да си починете от належащите проблеми.

Скорпион – По-силни сте от колкото си мислите. Доверете се на силите си! Можете да използвате влиянието си и да наложите убежденията си. Бъдете по-често на открито и се движете повече - особено ако работите дълго време седнали.

Стрелец – Може би днес ви се иска да напуснете собствените си четири стени и да потърсите нещо стимулиращо навън. За вашето благополучие се нуждаете от разнообразие и нов импулс. Ново преживяване ще ви накара да се почувствате наистина добре.

Козирог – Приятно прекарване днес! Няколко уютни часа с любимите си хора или добри приятели увеличават радостта от живота. Какво ще кажете да направите първата стъпка? Следвайте вътрешният си импулс.

Водолей – Вашето мислене е насочено към бъдещето. Можете лесно да разпознаете възможностите, които се крият в дадена ситуация. Днес имате особено ясни идеи за това как може да се подобри това или онова.

Риби – Съдбата е решила да ви направи подарък - опитайте се да възползвате от дадената възможност. Много ще зависи от това какво решение ще вземете този ден. Изненадайте обичните ви хора с необичайна вечеря.