Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Съвет от звездите: Днес ограничете комуникацията, възможно е да се стигне до конфликти!

Ограничете комуникацията днес, хората лесно се поддават на емоции и може да се стигне до конфликти. Не се препоръчва изясняване на отношения. Избягвайте спорове и ненужни критики. Хубаво е да правят добри дела.

Овен – Основното „предизвикателство“ за родените под знака на Овен в е да не говорят прекалено много заради миролюбивото и спокойно настроение на всички. Случайно изречените думи могат да доведат до разправия с партньор или някой от близките.

Телец – Родените под знака на Телец трябва да обърнат внимание на проблемите на партньора или детето и да предложат участието си и помощта си навреме. Може да възникнат емоционални промени в настроението. До вечерта трябва да общувате много избирателно с близките.

Близнаци – Ако изведнъж ви се прииска да почистите и да подредите дома си, всичко ще ви се отдава лесно. Внимавайте какво и как го казвате, защото думите ви могат да причинят неочаквана емоционална реакция в човека, с когото общувате.

Рак – Днес можете да изпитате определени емоционални затруднения. Липсата на чувство за реализъм, сантименталност и свръхчувствителност ви карат да имате грешна самооценка за настоящите обстоятелства.

Лъв – Полезно е да се мисли за бъдещето: плановете, които градите сега, със сигурност ще бъдат реализирани на по-късен етап. Каквито и цели да си поставите, бъдете сигурни: ще е нужно търпение и постоянство за постигането им.

Дева –Покажете повече грижи и топлина към близките. Противоречията между вас и партньора ви или други членове на семейството са недопустими днес. От неделя вечерта настроението се променя значително, усеща се прилив на жизненост.

Везни – Вие сте настроени към творческата, въображаема и артистична страна на домашния ви живот и внасяте допълнително състрадание, грижовност и разбиране в семейните и лични отношения.

Скорпион – Вероятно за днес сте си набелязали дълъг списък с текущи задачи за вършене. Положителната нагласа ще помогне да се справите с всичко бързо и лесно, за да може да ви остане време за по-приятни занимания след това.

Стрелец – Семейните задължения и ангажименти ви зоват. Днес няма да ви остане много свободно лично време, освен ако не се откажете от всичко останало, което има да се върши. Опитайте се да планирате деня предварително, така че да имате минути и за себе си.

Козирог – Това е страхотен ден за почивка, но някои неща изискват внимание и могат да затруднят пълното отпускане. Въпреки всичко останете красиви и привлекателни, грижете се за тялото и външния си вид, това допълнително ще укрепи самочувствието ви.

Водолей – Забравете днес за ежедневните проблеми, потопете се в атмосферата на домашното спокойствие и уют. Опитайте се да си възвърнете вътрешното равновесие. Постарайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

Риби – Трудностите ви са свързани със семейството ви. Близките ви ще се нуждаят от вашето внимание и грижи, но не забравяйте и себе си. Намерете време да се отпуснете, да се занимавате с нещо, което ви доставя удоволствие.