Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телецът днес пръска сексапил. Риби, усилията ви ще се увенчаят с успех

Енергийно силен ден и тази енергия трябва умело да се управлява. Бъдете внимателни в действията си и не действайте на случаен принцип.

Овен – Вашият опит да направите корекция на нещо, което смятате, че сте объркали, няма да даде голям резултат, освен ако не се решите на драстични промени. Някаква ситуация ще предизвика безпокойство и лошо настроение. Не приемайте нещата твърде сериозно.

Телец – Днес се чувствате доста самоуверени и много секси и няма как да не привлечете вниманието на другите! Време е за действия и да предприемете нови динамични инициативи. Добър ден за инвестиране на време и енергия в посока подобряване на отношенията ви.

Близнаци – Събитията около вас ще ви помогнат да видите къде сте сгрешили и може да решите да промените позицията си. Не позволявайте на напрежението да диктува поведението ви или внимавайте да не кажете или направите неща, за които по-късно ще съжалявате.

Рак – Нужно е да се грижите повече за себе си, защото многото работа е оставила пръстовите си отпечатъци върху вас. Възможни са дребни недоразумения или разногласия с някого, най-вероятно член на семейството или близък човек.

Лъв – В живота ви има някои неща, които не чувствате съвсем задоволителни, но ако стоите със скръстени ръце, няма да стигнете до никъде с тази позиция. Мобилизирайте се и поемете управлението, но без да поемате твърде големи рискове, за да не загубите почва под краката си.

Дева – Връзката с любимия човек е задоволителна и няма нужда да се притеснявате за това. Старайте се да бъдете по-отворени към тези, които проявяват интерес към вас и им дайте шанс да ви спечелят - няма какво да губите.

Везни – Изпълнени сте с много мечти и стремежи, но е крайно време да преминете вече от теория към практика. Организацията и планирането са основните ключове за довеждането до край на това, което желаете да реализирате.

Скорпион – Възникват някои неща, които ви безпокоят, но днес ще можете да намерите креативни решения с помощта и подкрепата на някой близък човек. Запазете спокойствие и това ще ви помогне да избегнете излишна конфронтация с хората около вас.

Стрелец – Днес не е подходящо да рискувате или да взимате важни решения. Всеки ход изисква повече внимание и обмисляне. В личния ви живот нещата може да са малко напрегнати и лесно да се окажете в сблъсък с партньора си.

Козирог – На работното място в момента преминавате през просперираща фаза, така че правете това, което сте правили досега и не се оставяйте да бъдете дерайлирани от коментарите на другите. Няма причина да се оправдавате пред никого и да се чувствате виновни за вашите решения.

Водолей – Днес ще успеете да видите нещата по-ясно и да вземете решение какво да предприемете. А след това всичко ще се обърне към по-добро. Ще се изпълните със самочувствие и лесно ще подредите живота си, изхвърляйки онези неща, които ви стресират и задържат.

Риби – Не бързайте да се предавате и да се отказвате при първите признаци на проблеми и ще видите, че усилията ви ще се увенчаят с успех. Тогава ще осъзнаете, че всичките ви притеснения и колебания наистина нямат основание в действителност.