Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, бъдете дискретни! Стрелци, обърнете внимание на малките жестове в любовта

Овен – Това е ден, в който трябва да подчертаете качествата си и да покажете самочувствие. Забравете думите „не мога“, защото можете да правите всичко, което искате. Възможно е да имате притеснения за близки хора.

Телец – Вие сте гъвкави и ще се справите с всяка ситуация. Бъдете дискретни в плановете си. Не ги споделяйте с никого – така е по-добре. Нуждаете се от повече спокойствие. Избягвайте хората, които всяват напрежение.

Близнаци – Искате да кажете какво мислите за всички около вас? Може би е по-добре да се спрете, преди да кажете нещо. Днес честността ви може да ви донесе повече проблеми, отколкото уважение, така че дръжте езика си зад зъбите.


Рак – Луната може да ви донесе нови стимули, които да ви вълнуват. Има много неща, на които да се радвате. Влюбените Раци ще се пренесат в техния собствен свят, в който останалата част от света ще избледнее.

Лъв – Натиснете бутона „отлагане“ и си дайте малко по-голяма почивка от обичайното. Ще ви е необходимо. Не се страхувайте да поискате помощ, ако не можете сами да изпълните всичките си отговорности. Може да сте Лъв, но не сте супергерой.

Дева – Запазете безкрайния си идеализъм за някой друг ден. Днес трябва да се огледате и да приемете реалността. Приемете, че не всички хора са добри и че не всички играят по правилата като вас.

Везни – Плановете ви могат да се променят в движение. Имате толкова много отговорности, че може да се почувствате претоварени, което може да ви накара да действате импулсивно и да грешите. Трябва да се съсредоточите

Скорпион – Финансите са нещо, на което трябва да обърнете повече внимание през следващите дни. Не можете да действате безотговорно спрямо бюджета си. Отношенията могат да протичат малко трудно.


Стрелец – Планетата Марс ви зарежда с енергия и креативност. Нещата около вас ще се развиват много бързо и ще се опитате да сте в крак със събитията. В любовта малките жестове ще ви направят щастливи.

Козирог – Старайте се да не предприемате нищо важно, времето не е особено благоприятно за подобни неща. Може да работите само по предварителните си планове. Въздържайте се от необмислени действия и решения под въздействието на емоциите.

Водолей – Днес ще оставите своя отпечатък, където и да се появите. Ще внесете спокойствие в пространството, усмивка в живота на всички, които срещнете, любов в много сърца. Очаквате с нетърпение нещо.


Риби – Може да има положителни развития в живота ви или изпълнение на желание. Само защото нещо изглежда недостижимо, не означава, че не можете да го получите. Чудесата се случват всеки ден. Вярвайте повече в себе си.