Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, бъдете по-тактични! Близнаци, вие сте като магнит за противоположния пол

Овен – Дори ако нещо не е наред в любовта, може грациозно да разрешите всеки възникнал проблем. Ако видите, че любимият човек не е в най-доброто разположение на духа, вие ще оправите ситуацията. Вашата грижа и обич в този ден означават много за тези, които обичате.

Телец – Обемът на отговорностите нараства, но вие сте в състояние да се справите с всичко това, имате достатъчно енергия и ефективност. С близките хора днес бъдете по-тактични, не правете остри забележки. Старайте се да постигнете вътрешна хармония.

Близнаци – Вашият оптимизъм и положителна енергия са като магнит за противоположния пол – омагьосвате и покорявате, без дори да го осъзнавате. Дайте време на нещата да си отидат на мястото.

Рак – Всичко излишно и прекомерно е нежелателно, девизът днес е „Умереност”. Наслаждавайте се на днешния ден, но всичко трябва да е с мярка. Бъдете пестеливи и избягвайте големите разходи.

Лъв – Хората мислят, че днес сте твърде сериозни. Но те не разбират какво ви е на душата. Ако искате да сте сами и да не общувате с никого, помолете другите да уважават вашето право на лично пространство. Но не трябва да се изолирате напълно от обществото, дори ако искате да избягате от всички.

Дева – Днес трябва да се доверите на интуицията си. Успокойте ума си и се вслушайте във вътрешния глас, той ще ви води по правилния път. Може да се активират скрити недоброжелатели. Бъдете предпазливи.

Везни – Може да ви се струва, че някой нарушава правата ви. Ако решите да докажете своето превъзходство, ситуацията може да се превърне в конфликт. Изберете компромисният вариант, а не конфронтацията, за да минимизирате рисковете.

Скорпион –
Днес може да сте твърде раздразнителни. По-добре е да прекарате деня в тиха домашна среда. Гледайте на живота по-философски. С близките си хора бъдете по-меки и отстъпчиви.

Стрелец –
Имате блестящи идеи и ви се струва, че има смисъл сериозно да се ангажирате с тяхното изпълнение. Проблемът обаче може да бъде, че не е лесно вдъхновението да се превърне в практически действия.

Козирог – Предпазливостта и дисциплината ще увеличат шансовете за успешното завършване на днешния ден. Разширете периметъра на любовта си. Любовта не е там, накъдето постоянно гледате.

Водолей – Бихте искали да посветите деня на себе си и да направите това, което ви лежи на душата, но работата отнема цялото ви внимание. Днес собствените ви нужди трябва да бъдат задача от първостепенно значение. Останалото ще изчака.

Риби – Вие сте напълно претоварени от вашите мисли и фантазии. Намерете вдъхновението, необходимо за реализиране на планове. Не забравяйте, че понякога е полезно да спрете или се изолирате от тези, които са твърде агресивни в стремежа си да проникнат във вашето лично пространство.