Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, чудесен ден за флирт. Лъвове, съдбата днес може да ви изненада

Днес всяка произнесена дума придобива голяма сила, затова много внимавайте какво казвате. Негативните думи могат да навредят не само на този, към когото са отправени, но и на вас самите.

Овен – Има нещо, което ви притеснява, тъй като не знаете по кой път да тръгнете. Много внимателни бъдете към сигналите, които съдбата ще ви изпрати, защото те ще ви отведат до решението. Луната може да ви донесе уникални възможности.

Телец – Днес нямате особено желание за работа и задължения. Ако сте несемейни, това е чудесен ден за флирт. Луната транзитирайки през вашия знак, ви прави твърде очарователни и лесно можете да привлечете романтичен интерес.

Близнаци – Днес ще се почувствате изпълнени с енергия, но е необходимо да я използвате само за съзидателни цели и тогава нещата ще ви се получат. Добре е да помислите за някаква промяна около себе си, дори да е минимална.

Рак – Склонни сте да отдавате по-голямо значение на разума и да потискате емоционалните си нужди, затова не е чудно, ако денят ви се стори малко труден. В любовта твърде консервативният подход е нежелателен. Позволете на новите аспекти на взаимоотношенията да се развият.

Лъв – Не се поддавайте на мнението на другите и се опитайте да бъдете човекът, който избира сам пътя си и взема самостоятелни решения. В любовта се насладете на хармонията с партньора ви. Днес съдбата може да ви изненада и да се върнете към едно старо приятелство.

Дева –Днес ще проявите темпераментност, но и склонност да навлизате в спорове. Правете компромиси в семейството. Съсредоточете се върху партньора си, уверете се, че не пренебрегвате връзката си.

Везни – Днес може да се занимавате само с по-леки задачи. Посветете се на дейности, които не ви изтощават. Старайте се да не пренебрегвате семейството и приятелите поради задължения. Намерете време за забавления.

Скорпион –Може да ви се появят някои съмнения, но по-добре попитайте два пъти, ако искате да избегнете недоразумения! Сега всичко ще ви се отдава без много усилия. Притежавате изключителна убедителност и устрем за действия.

Стрелец – Не допускайте поради нерешителност да пропуснете някои добри възможности. Оставете се да бъдете обичани и прелъстени. Усилията ви ще бъдат възнаградени, както заслужавате и късметът ще се появи съвсем неочаквано.

Козирог – Днес предпочитате да си позволите нещо добро или хубаво, отколкото да се напрягате с работа. Ще изхарчите малко пари за дрехи, бижута или други неща, които правят сърцето ви щастливо. Вие сте щедри и толерантни към близките си. Това ще внесе свеж, освежаващ полъх във вашите взаимоотношения.

Водолей –Днешният ден може да ви даде необходимия тласък да прескочите собствената си сянка и да се осмелите да направите нещо. Бъдете по-реалистични, така ще съумеете да се предпазите и да избегнете рисковете.

Риби – Добре е да сте активни. Можете да постигнете много. Следвайте вътрешното си усещане, защото то ще ви насочи в правилната посока. В областта на любовта започвате да излизате от черупката си. Увереността ви се увеличава.