Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, давайте пълен напред!

Овен – Не се съмнявайте в себе си, не обръщайте внимание на съветите на доброжелателите, вярвайте на интуицията си и ще успеете! Ако сте сигурни, че всичко е толкова прекрасно, не променяйте нищо - наслаждавайте се на всеки момент!

Телец – Пълен напред! Днес сте способни на всичко, че и на повече. Но бъдете готови за това, че не всеки ще хареса вашият триумф. Не се забърквайте в интриги и авантюри, но имайте предвид: някои играят нечестна игра, така че бъдете бдителни!

Близнаци – От гледна точка на личните отношения денят е благоприятен. Това дава шанс да се постигне взаимно разбирателство, да оставите в миналото разногласията и споровете. Някои ще получат любовни признания.

Рак – Не форсирайте събитията. Действайте на принципа: „тихо стъпвай, далече ще стигнеш”. Но не се оставяйте да полетите на крилете на фантазиите си, защото реалността може да ви даде неочакван урок.

Лъв – Вие сте в отлична форма и чувствате, че морето ви е до колене. Отлично, дерзайте! Моля, обърнете внимание: днес можете да разчитате само на себе си. Вечерта ви се препоръчва да се забавлявате от сърце.

Дева – Едва ли е възможно да избягате от неприятностите. Не можете да избягате и от себе си. Затова се успокойте, съберете мислите си и помислете как ще решите проблемите. Опитайте се да оцените трезво ситуацията и се уверете, че всичко не е толкова страшно.

Везни – Облечете света с любов и той ще ви отвърне със същото. Днес ще създадете истинска магия около себе си, ако действате любезно, защото ще вдъхновите и други хора да се държат така. Думите могат да мотивират или обезсърчават. Научете се да ги използвате правилно.

Скорпион – Препоръчва се да отложите всички сериозни проблеми иначе ще станете много раздразнителни. Просто трябва да отделите време и да си организирате непланиран свободен ден. Ако това не е възможно, вечерта непременно отделете време да се отпуснете и да си починете както трябва.

Стрелец – Сутринта ще сте мрачни, ще се чувствате зле, но после и следа няма да остане от това настроение. В каквото и положението да изпаднете, ще съумеете да извлечете полза от него. Не правете големи планове - времето ще постави всичко на своето място.

Козирог – На работното място атмосферата не е най-приятната - клюки, интриги, началниците не са много приятелски настроени. Иска ви се да избягате от този терариум. Препоръчва се да прекарате вечерта със семейството си - така положителната енергия ви е гарантирана.

Водолей – Ако не обръщате внимание на дребните проблеми, тогава денят ви ще се окаже добър. Настройте се на позитивна вълна и не се обезсърчавайте. Вие се фокусирате твърде много върху себе си и партньорът ви се чувства пренебрегван. Помислете за това и се позаинтересувайте от неговите потребности и нужди.

Риби – Вършете си спокойно ежедневните дейности. Сега не е подходящо за стартиране на нови проекти. Този ден ще ви сближи с човек, който ще може да излекува сърцето ви, ще ви насочи към по-светлата страна на живота и ще ви накара да свалите щита си.