Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, денят носи нестабилност в отношенията

Овен – Денят ще е сложен за мнозина. Някои задачи може да се окажат доста трудни за изпълнение. Лесно раздразнителни ще бъдете и твърде категорични в разсъжденията си, което може да стане повод за неприятности в общуването ви.

Телец – Денят носи нестабилност в отношенията. Не допускайте противоречията да доведат до сериозни проблеми. Преди да кажете или направите нещо, добре помислете как ще възприемат думите и постъпките ви вашите близки или партньора ви.

Близнаци
– Днес е възможно да забележите, че изпълнявате задълженията си много по-бавно от обикновено и че мислите ви често прелитат от едно място до друго. Бъдете внимателни, всеки си има своите мързеливи дни.



Рак
– Скрити емоции могат да изплуват на повърхността и тъй като ще бъдете по-чувствителни от обикновено, възможно е да приемете думите на някои хората по-особено, да се разгневите за неща, които не бихте забелязали при нормални обстоятелства.

Лъв
– В партньорството е възможно да настъпи леко неразбирателство помежду ви. Ако сте отстъпчиви и съгласни на компромиси, бързо ще се оправят нещата. Втората половина на деня не си струва да предприемате нищо.

Дева – Днес планетарните влияния са противоречиви, което може да усложни обстановката. Възможни са неочаквани пречки, но не насилвайте събитията. Обърнете внимание върху финансовата страна на нещата.



Везни – Как ще премине този ден зависи до голяма степен от това дали ще успеете да се справите с емоциите си. Днес е по-добре да се избягва изясняване на взаимоотношенията, сериозните разговори, дискутиране и други форми на близък вербален контакт.

Скорпион
– Днес проявете повече търпение. Някой от близкото обкръжение може да ви провокира с нещо. Не бързайте да реагирате, изчакайте, докато се успокои обстановката. В личния ви живот също могат да се възникнат неочаквани проблеми.

Стрелец – Плановете, които имате, вероятно няма да успеете да реализирате. Опитайте се да се проявите като добри стратези. Не насилвайте събитията, оставете ги на естественият им ритъм и бъдете уверени, че всичко ще се получи както трябва.



Козирог –Денят не е много ползотворен и не предразполага към активност, затова не се напъвайте да свършите всичко. Необходимо е да се действа предпазливо, като се опитвате да не предизвиквате негативна реакция от страна на околните.

Водолей – Ако околните ви дразнят в този ден, не бързайте да реагирате емоционално. Поемете дълбоко въздух и се опитайте да погледнете ситуацията от другата гледна точка. Вечерта отделете повече време за възстановяване и почивка.

Риби – Днес не се нагърбвайте с поемането на допълнителни отговорности и задачи. Ще възникнат причини, които ще предизвикат вашата нервност и раздразнителност. Постарайте се да не влизате в пререкания с хората около вас.