Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, денят ви носи емоционални ситуации

Овен – Ако перспективите за любов изглеждат неясни, не се опитвайте да поемете контрола над нещата. По-добре е да се доверите на естествения ход на събитията и да повярвате, че ще стане най-доброто - това ще доведе до желаната цел по-бързо, отколкото си мислите.

Телец – Денят може да донесе емоционални ситуации както на работното място, така и у дома. С любимия човек (или друг близък) недоразумения не са изключени. Ако трябва да вземете някакво съвместно решение, няма да е лесно да постигнете компромисно решение.

Близнаци – Не бива да се опитвате да контролирате ситуациите навсякъде и във всичко. Отпуснете се и си припомнете, че ако така е предопределено, то така и ще бъде. Това не означава, че трябва да бъдете пасивни, просто оставете Вселената да участва във формирането на бъдещето, което желаете.



Рак - Днес мнозина ще имат шанс да научат нещо важно, да получат необичайно преживяване. Възможно е да изпитате безпокойство с неизвестен произход или емоционален дискомфорт. Имате склонност да харчите твърде много. Изкушенията са големи, но помислете два пъти, преди да купите нещо.

Лъв – Звездите ви съветват да не гледате далеч напред и да мислите за бъдещето. Днес е по-важно от всякога да живеете "тук и сега" и да поддържате емоционална стабилност. Вечерта ще е хубаво да отпуснете душата си да се повеселите в компанията на ваши приятели.

Дева – Денят е свързан с незначителни, но все пак приятни промени към по-добро. Ще можете бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете правилни решения, да използвате най-ефективно всяка възможност, всяко случайно съвпадение.



Везни - Денят обещава някои успехи и е благоприятен за всякакви контакти. Трябва обаче да се внимава с финансовите въпроси и ресурси. Сега сте предразположени към лекомислие и можете да похарчите значителни суми за дреболии.

Скорпион - Днес способността да се разбирате с околните и да привличате хора на ваша страна ще ви помогне много. Лесно намирате подход към всеки. Може би начало на някоя романтична история, която бързо ще стане много важна за вас.

Стрелец - Общуването с приятели ще ви зарадва - сега те ще ви разбират перфектно. Но с любимия човек е малко по-трудно да се намери общ език. Стари обиди или спорове могат да бъдат припомнени по неподходящ начин, не се изключват кавги за дреболии.



Козирог
– Днес някои ще решат, че работата им не е удовлетворяваща и че заслужавате нещо по-добро. Говорете със семейството и приятелите си, може би някой от тях ще ви предложи добра идея. Преценете внимателно ситуацията.

Водолей
– Точното време за творчески дейности, свободни занимания или пълна самостоятелност. Подходящ ден за общуване в по-широк план, но може да го прекарате и в тих семеен кръг. Хармонични ще са отношенията.

Риби - Фокусирането върху обичайните неща е по-трудно от обикновено. Разсеяни сте от някои приятни мисли, често ще фантазирате, вместо да решавате реални проблеми. Възможни са запознанства, които ще имат романтично продължение.