Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, денят ви ще бъде изпълнен със страсти

Период на обновление и възстановяване след енергийно наситени предишни дни. Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, комуникация с близки.

Овен – Този период ви носи психологически дискомфорт и напрежение. Избягвайте да мислите за негативните събития около вас и укрепвайте психиката си със спорт, разходка или просто телефонен разговор с любим човек.

Телец – Предстои ви страхотен ден, ден за договорки, за сътрудничество и със сигурност ще има приятни изненади, дори и във финансовата област. Днес Телците могат да завържат запознанства, които много ще ги зарадват. С постоянната ви половинка - ден, изпълнен със страсти и емоции.

Близнаци – Трябва да сте в крак с времето и да определите какво е ваш приоритет. Възможни са неприятни ситуации с колеги след обяд. Някои ситуации няма как да се обърнат във ваша полза, затова се опитайте да бъдете малко тактични в деловата сфера.

Рак – Днес е трудно да промените нещо в бизнеса/работата, колкото и да се опитвате. Отдайте се на потока от събития и се справяйте със ситуациите, както можете. Може да се почувствате доста разстроени, защото човекът, който ви интересува, не ви обръща достатъчно внимание.



Лъв – Връзките понякога са сложни, но любовта си заслужава постепенното изграждане. Изисква се постоянно внимание и понякога упорита работа, за да поддържате връзките и семейните си отношения здрави.

Дева – Ще имате по-добра концентрация от предишните дни, така че ще свършите задълженията си по-лесно. Големите покупки ще бъдат финансово непрактични през този период. Избягвайте важни финансови решения и ги отлагайте за по-късно.

Везни – Успявате да разрешите ситуацията по правилния начин, въпреки че има големи разногласия между хората, замесени в цялата тази история. Трябва да контролирате желанието да бързате. Ако искате някой наистина да ви преследва, трябва да играете някои любовни игри.

Скорпион – Миналите ситуации в любовта и в настоящите ви семейни отношения ще получат нов шанс, ако положите искрени усилия. През този период сте по-податливи на инфекции, така че внимавайте.

Стрелец – Използвайте днешния ден, за да прекарате време с приятелите си. Да поседнете на кафе или чаша хубаво вино, това ще ви ободри. Да побъбрите, да се посмеете. Това е точно енергийният тласък, от който се нуждаете.



Козирог – Любовта понякога е наистина сложно чувство. Може да ви натъжи, може да ви нарани, може да ви разплаче. Някои от мислите ви карат да се чувствате сякаш не сте поели по правилния път.

Водолей – През днешния ден избягвайте упреците към партньора. По-скоро се опитайте да го подкрепяте в това, което прави и да бъдете негова опора. Необвързаните трябва да избягват случайни афери.

Риби – Останете в безопасни води днес и не плувайте сред акули. Прекарайте деня си, без да влизате в досег с някой, който дори не заслужава вашето внимание. Днес обаче имате нужда главно от повече почивка и развлечения. Затова не забравяйте да се смеете повече и да релаксирате през деня.