Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, денят ви ще бъде пълен с изненади

Овен – В отлична форма сте и поддържате енергията си на задоволително ниво. Вие имате голяма потребност да превърнете мечтите си в реалност. Време е да финализирате някои идеи, проекти и задачи. В любовен план могат да се събудят някои чувства и да се отдадете на спонтанността.

Телец – Денят ще бъде пълен с изненади. Планирайте следващите си стъпки и не правете нищо необмислено. Никой не е перфектен, така че спрете да сравнявате себе си с другите и да се самообвинявате за някои неуспехи. Това ще ви причини стрес.

Близнаци – Днес планетите ще заличат неприятностите ви и ще предложат решения на проблемите. След като сте свалили товара от гърба си, ще разберете колко причини има, за да се радвате на живота.



Рак – Неочаквано може да попаднете в центъра на клюките. Не влизайте в конфликти, не давайте поводи да ви осъждат. Днес може да се наложи да оставите някои неща на самотек, защото не можете да контролирате всичко, което се случва.

Лъв – Днес ще се радвате на добро настроение и благополучие. Намерете си занимание и не бездействайте. Не стойте у дома затворени, излезте и се срещнете с повече хора, идете на нови места. За свободните от вас нарастват шансовете за нови запознанства.

Дева – Денят предлага разнообразие от възможности. За тези от вас, които търсят любов, звездите препоръчват да разширят търсенето си. Все още има неизследвани места. Не се ограничавайте до една идея, една компания или едно приключение.



Везни – Насладете се на динамичното темпо на събитията през целия ден. Намерете нови начини за прекарване на качествено време с любимия човек. Открийте кои интереси са общи за вас и които могат да ви сближат в името на любовта.

Скорпион – Може би ви се иска да излеете душата си пред най-добрия си приятел или друг близък човек. Това ще ви накара да се почувствате облекчени. Възможно е и обратното - друг човек да потърси емоционална подкрепа от вас.

Стрелец – Денят може да ви донесе изненади. Знаете как да създадете позитивна атмосфера около себе си и това привлича хората към вас. Ще бъдете отворени към различни гледни точки, начин на мислене и нови идеи. Вашият ентусиазъм ще вдъхновява и околните.



Козирог – Не се поддавайте на предизвикателствата, издигнете се над тях. Днес не трябва да си позволявате да се препъвате от препятствията пред вас и да останете здраво стъпили на земята. Научете се да използвате упоритостта си в положителни посоки и опитвайте отново и отново ...

Водолей – Не отказвайте, ако сте поканени да прекарате известно време в приятелска компания. Свободните представители на знака нека да разширят кръга на запознанствата в социалните мрежи, форуми и сайтове за запознанства. Можете да извадите късмет и да срещнете човек, с когото ще почувствате истинска духовна връзка.

Риби – Вашият творчески ум ще ви помогне да се чувствате полезни. Лесно ще се справите с работата и задълженията, но не забравяйте да си дадете заслужена почивка. В любовта, оставете важните решения за друг ден и се посветете на удоволствията и интимните моменти.