Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, денят ви ще завърши с романтична среща

Овен – Можете да успеете в делата си, но само ако се съсредоточите изцяло върху тях и не позволявате на нищо друго да ви отклонява вниманието. Не й прекалено емоционално. Разведрявайте атмосферата с чувството си за хумор. Очаквайте приятни изненади.

Телец – Благоприятен ден. Влиянието на положителните тенденции ще се забележат не само в работата, но и в личен план. Отношенията с близките хора се развиват хармонично. Някои от вас ще имат романтична среща, от която ще имате приятни впечатления и емоции

Близнаци –Действайте самостоятелно. Не чакайте други да решат проблемите ви. Няма да имате достатъчно енергия. Обърнете повече внимание на здравето си. Не пренебрегвайте дори най-малките сигнали.

Рак – Днес могат да се случат абсолютно неочаквани и много странни събития. Важно да останете спокойни. Опитайте се да не поемате излишни рискове, разчитайте на доказани методи. Не обръщайте внимание на провокациите.

Лъв – Хронологията на събитията ще ви погълне. Прекалено сте самовглъбени в работата си, затова е добре да си намерите отдушник за напрежението. Намерете време за неща, които ви доставят удоволствие. И на вас се полагат малко разпускащи преживявания.

Дева – Може да изникнат добри възможности, които не бива да пропускате. От големи покупки е по-добре да се въздържате, ако не са планирани предварително. В личните ви връзки е възможно лесно да се създаде напрежение, особено с по-възрастни хора.

Везни – Денят не е толкова плодотворен, но ще е спокоен. Опитайте да поставите нещата си в ред, да се върнете към някои стари идеи и да помислите как да ги изпълните. Обърнете внимание на здравето и на външния си вид.

Скорпион – Денят не е много подходящ за активна работа. Много неща трябва просто да бъдат отложени за по-късно, ако обстоятелствата позволяват това. Възможна е среща с човек, когото не сте виждали от дълго време.

Стрелец – Денят може да е труден за мнозина. Важно е да се избягват конфликти. Ако сега възникнат, ще бъде много трудно да се възстанови мирът и да се оправят отношенията дълго време. Избягвайте непланирани разходи.

Козирог – Денят няма да е от най-лесните. Въпреки това, можете да постигнете добри резултати, ако покажете повече упоритост, настойчивост и изобретателност. Бъдете последователни. Потърсете нови начини за постигане на целите си.

Водолей – Необходимо е предпазливост по финансовите въпроси. Въздържайте се от непланирани покупки и без нужда не влизайте в магазините. Възможни са приятни изненади, неочаквани събития, които ще ви зарадват.

Риби – Днешните обстоятелства ще диктуват своите правила, които не са синхронизирани с вашите планове, намерения и очаквания. Нептун ще увеличи вашата привлекателност и ще започнете да привличате вниманието на противоположния пол.