Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес избягвайте емоционалното напрежение

Овен - Време е за изпълнение на предварително отложени планове. Може да имате перспективни идеи или да намерите неочаквани отговори на важни въпроси. Това е благоприятен период за любовните взаимоотношения. Добре е да прекарате време с приятели в малка компания, но избягвайте личните откровения.

Телец - В днешния ден избягвайте големи физически и емоционални напрежения. Също така, не започвайте важна работа, защото през този период няма да можете да оцените правилно трудностите, които ви очакват.

Близнаци – Днес трябва да поемете инициатива във всяка област, пасивността ще убие вашата добра мотивация. На мнозина животът ще се превърне в прекрасен сън, от който няма да искат да се събудят.

Рак – Днес ще имате нужда от действие, движение и промяна. Адреналинът, който бушува във вените ви, ще ви води от едно приключение към друго. Използвайте огромната си енергия за позитивни неща, не я разпилявайте.

Лъв – Добър ден за размисъл и анализиране, но не и за окончателни решения. На работното място се изолирайте от големи дискусии и кавги. Не се обяснявайте за дреболии. Отдайте предпочитание на социалните мероприятия тази вечер. Самотата няма да ви задоволи.

Дева - Днес около вас могат да се появят хора с интересни идеи и предложения. Благодарение на тях ще се запознаете с неизвестните страни на живота. Трябва да се обърне специално внимание на финансите и правилното оформяне на документите.

Везни – Напрегнат ден ви очаква, в който трябва да постигнете баланс между умствена умора и умствена почивка. В любовта не позволявайте промяната в настроението да ви направи непредсказуеми и трудни за общуване.

Скорпион – Затворете портите към миналото. Днес планетите ще ви помогнат да намерите балсам за вашите рани и да премахнете от мислите си всичко, което ви е наранило. Фокусирайте се върху бъдещето. И тогава ще откриете кои са вашите приоритети. Време е за промяна.

Стрелец – Денят може да ви донесе лични проблеми. Можете да се съмнявате, че сте взели правилните решения. Не бързайте със заключенията: скоро отношението ви към ситуацията ще се промени.

Козирог – Това е денят, в който трябва да се посветите на качеството, а не на количеството, във всяка област. В любовта се посвещавайте на конструктивни разговори и на по-подробно съвместно планиране на бъдещето.

Водолей – Реалност или фантазия? Днешното разположение на планетите ще постави сякаш покривало на лицето ви и ще ви затрудни да взимате решения. Няма да виждате ясно събитията около вас, затова отлагайте сериозните въпроси за следващия ден.

Риби – Не бъдете обсебени от задълженията си до степен да пренебрегвате вашето здраве. Научете се да казвате „не”, без страх от последствията. Няма нужда да се чувствате зле заради поведението на други хора.