Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес късметът е изцяло на ваша страна

Препоръчително е през този период да отделите време на семейството, да посетите близки роднини, да си спомните стари приятели. Такава комуникация ще донесе положителни емоции.

Овен – Притесненията ви ще бъдат разрешени, но трябва да овладеете импулсивността си и желанието си всичко да се случва тук и сега. Бъдете търпеливи. Този уикенд ви предстои да се освободите от предразсъдъците, които са ви обуславяли и не са ви позволявали да се наслаждавате на живота безгрижно.

Телец – Може да имате чувството, че вървите срещу течението, но ще излезете на върха. Късметът е ваш съюзник. Този уикенд излезте, забавлявайте се, наслаждавайте се...Хич не му мислете. Ако нещо ви интересува, не го изпускайте и направете първата крачка...



Близнаци – Възможно е в живота ви да се върне някакъв проблем, който сте смятали за решен, но знайте, че дори да ви изглежда на пръв поглед, че всичко върви срещу вас, вие винаги излизате напред. Нещата не са такива, каквито изглеждат.

Рак – Благодарение на способността ви за диалог и помирение ще успеете да разрешите семеен конфликт. В живота ви ще се появят уникални възможности, които не бива да пропускате. Този уикенд ще съблазнявате с усмивката си.

Лъв – Вашият сексапил е извън класациите днес! Ще хипнотизирате партньора си и той ще ви обсипе с много любов и внимание. Ще прекарате наистина прекрасен ден заедно. Ако сте необвързани, бъдете позитивно настроени към бъдещето. Останалото ще дойде само.


Дева – Намалете темпото на работа, преди да сте принудени да предприемете по-строги мерки. Трябва да мислите и да се грижите за себе си, за да не ви се отрази на здравето суматохата. Този уикенд е добре да излезете, да се забавлявате, да се поглезите...

Везни – Ще имате толкова много отговорности и вашето ниво на самовзискателност ще бъде толкова високо, че няма да можете да избегнете чувството, че сте претоварени. Този уикенд може да срещнете някой, който ще ви накара да се почувствате много специални.

Скорпион – Не си позволявайте никакви подозрения към партньора си, защото те са неоснователни. И във всеки случай, преди да започнете да обвинявате другия, признайте: за тангото са нужни двама. Не е ли време да посветите една вечер на партньора си? Ако сте необвързани, това е идеалната вечер за излизане и общуване.

Стрелец – Време е да направите равносметка на постиженията си и да планирате следващите си цели. Вие сте мотивирани и нетърпеливи да направите някои промени в живота си. И с това отношение ще постигнете по-добри резултати.

Козирог – Вашата невероятна способност да контролирате ситуациите ще ви помогне да вървите стабилно и решително напред към целите си. В любовта се очертава интензивен уикенд, съвсем не лишен от страсти и терзания...



Водолей – Ако сте самотни рейнджъри, бъдете сигурни, че този ден ви очакват някои прекрасни изненади. Някой нов човек може да влезе в живота ви като торнадо и буквално да ви помете! Затова не стойте затворени в къщи.

Риби – Може да се почувствате объркани и с усещането, че нещата не ви вървят лесно, но може да се случи нещо неочаквано, което да даде нова насока на това, което ви тревожи и решенията да пристигнат. Ще бягате от всичко, което представлява ограничение или ви спира.