Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес не оставяйте всичко на съдбата

Денят е пасивен, не е подходящ за енергична активност. Не бързайте да вземате важни решения. Претегляйте всички плюсове и минуси.

Овен – Във връзката ви днес може да възникнат недоразумения. Вероятно сте действали с добри намерения, но не сте взели предвид всички последици от вашите действия. Може да се срещнете със стари приятели или да бъдете посетени от някой от тях.

Телец – Не оставяйте всичко на съдбата. Вашите действия са не по-малко важни. Днешният ден ще бъде много напрегнат и в крайна сметка ще имате желание да си починете. Обадете се на приятел.

Близнаци – Подходът на някои хора може да ви изглежда несправедлив или да заплашва гордостта ви. По-добре е да изберете хора, които подкрепят вашите интереси и нещата ще започнат да се подобряват.

Рак – Денят ще е доста натоварен. Ще гледате да не губите време напразно, така че да свършите много полезни неща за себе си и за другите. Ще има някои интересни съвпадения, вероятни са приятни изненади.

Лъв – Втората половина на деня едва ли ще мине без недоразумения, но няма да донесе сериозни проблеми. Нещо може да не върви по план, но вие ще съумеете как да обърнете нещата в своя полза и да се оправите.

Дева – Малко вероятно е да се избегнат дребни разногласия, спорове, причината за които може да бъде всяка дреболия. Но ако можете да запазите самообладание и проявите добронамереност, няма да е трудно да изгладите острите ъгли.

Везни – Днес ще бъдете много чаровни, лесно ще общувате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна напрегната атмосфера, създаваща чувство на нервност, тогава просто няма да можете да издържите.

Скорпион – Трудностите на общуването временно остават „зад кулисите“ и стабилизиращите фактори излизат на преден план - като взаимна симпатия и грижа, общи интереси и хобита, съвместни планове за бъдещето.

Стрелец – Вероятни са непланирани разходи, често те ще бъдат свързани с решаването на някои домашни проблеми. Втората половина на деня ще бъде съвсем различна: лека и вдъхновяваща. Поемете инициативата в личните отношения.

Козирог –Звездите днес призовават към умереност в изразяването на чувствата и действията. Възползвайте се максимално от днешния ден и не се губете в детайлите! Сега е вашият ден за релакс и глезене!

Водолей – Няма нужда да мързелувате в леглото. Би било забавно да измислите план-график на ободряващи, приятни и стимулиращи дейности. Като приключенски човек, който през повечето време вижда чашата наполовина пълна, ще се чувствате прекрасно с любимите си хора!

Риби – Опитайте се да не се преуморявате през деня. Това не е моментът да се заемате със сериозни въпроси или да се занимавате със сложни въпроси. Възможно е днешният ден да ви постави пред някои изпитания.