Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес не се отказвайте и не забавяйте темпото

Денят е подходящ за активни действия. Промените, които се случват, не бива да ви безпокоят. Те са за добро и без тях не може. Избягвайте да таите лоши мисли. Хората като цяло са по-чувствителни днес.

Овен – В съответствие с приоритетите, които сте си поставили, имате собствена визия и не искате да приемате компромисни решения. Не разчитайте на никого днес. Опитайте се да направите всичко, което е важно за вас сами.

Телец – Въпреки че няма да сте сигурни за резултатите, на които сте разчитали да получите днес, не се отказвайте от старите планове и не забавяйте темпото. За да получите директни отговори, ще трябва да зададете няколко директни въпроса.

Близнаци – Точно когато си мислите, че всичко е под контрол, ще трябва да промените курса заради човек или нещо, което най-малко очаквате. Най-важното ще е как да реагирате на новите ситуации.

Рак – Не харесвате заповедническият тон, с който се обръщат към вас. Не позволявайте на никой да усложнява вашата социална или делова позиция. Опитът ви предупреждава да се дистанцирате емоционално от един човек и някои подозрителни ситуации.

Лъв – Помислете отново за живота, който водите в момента, защото скоро ще откриете, че с няколко малки корекции, можете да направите нещата много по-лесни за себе си. Успехът ще ви следва през целия ден, но все пак ще трябва да изберете кой път да поемете.

Дева –Ще бъдете упорити в изразяване на вашето мнение. Ще намерите начин да спечелите малките битки в ежедневието. Мнозина ще се потопят в любовта и което е нетипично за вас, ще игнорирате реалността.

Везни – Преминавате през различни фази на емоционално настроение. Понякога изпитвате голям емоционален ентусиазъм или вдъхновение, но изглежда ви липсват добри възможности да изразите напълно намеренията си.

Скорпион – Бъдете потайни, защото по този начин ще постигнете много повече. Иначе някой ще се опита да саботира нещо, върху което работите усилено и от дълго време. Понякога в любовта ще бъдете склонни да се оттегляте в себе си и да криете емоциите си, но това ще бъде преходно.

Стрелец – Не разчитайте твърде много на другите, вместо това седнете и погледнете на нещата на спокойствие от различни гледни точки. Проблеми ще възникнат само ако поемете твърде много нови отговорности или реагирате бурно на събитията около вас.

Козирог – Днес ще се справите успешно с изоставането на някои задачи, ще направите всичко, което се очаква от вас и ще се справите добре във всякакви нови ситуации. Започнете да гледате по-позитивно.

Водолей – Преминавате през фаза на колебания, склонни сте към чести промени в поведението или настроението. Ще бъдете доста непредсказуеми и несигурни относно това, което искате и как се чувствате.

Риби – Някой ви дава полезни предложения, които лесно можете да приложите, когато решавате сериозни проблеми. Чувствайте се свободни да стартирате творчески проекти, но не им позволявайте да ви отнемат твърде много време.