Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес не влизайте в спорове с любимия

Овен – Няма да се чувствате комфортно в семейната среда, а домашните работи и задължения ще ви изчерпят силите. Не позволявайте на себе си да правите всичко сами, докато други почиват. Уверете се, че спокойният дебат по темата за паричните средства и бюджета на дома не се превръща във взаимни обвинения.

Телец – През деня е по-добре да не се претоварвате с работа и да не се занимавате с нови неща. Избягвайте да дразните и да се противопоставяте на партньора си. Ако събитията от днес поставят пред вас проблем в личен план, ще можете да го разрешите само с помощта на мъдрост и душевна чувствителност.

Близнаци – Денят ще започне добре и с хармония, но по-нататъшното развитие може да не е толкова оптимистично. Може да се наложи да съсредоточите цялото си внимание върху последния етап от рутинната работа Настроението ви ще зависи от отношението на шефа или колегата.

Рак – Ако можете да останете у дома си, направете го. За предпочитане е по-малко контакти да имате и по-малко да общувате. Напрежението се носи във въздуха и атмосферата е взривоопасна. От нещо съвсем дребно, може да възникне голям проблем.

Лъв – За тясно взаимодействие с външния свят, например обаждания, срещи, посещения и пазаруване, днес е по-добре да ги избегнете. Вечерта вниманието ви трябва да се съсредоточи изцяло върху семейните проблеми.

Дева –Днес е по-добре да се забавите с изпълнение на планираното. Може да срещате пречки и трудности. Ако имате да вършите работа по инстанции, по възможност отложете тичането. Работата я я свършите, я не, но ще похабите много нерви.

Везни –По това време е желателно да се избягват ангажиментите и ненужното безпокойство, вместо това може да дадете предимство на личния си комфорт. Не боли да си обърнете допълнително внимание на външния си вид и да направите нещо, с което да се поглезите.

Скорпион – С работа не се пресилвайте, направо се откажете, ако имате нещо важно да вършите. Днес е по-добре да кротувате, вместо да поемате лични инициативи. Вероятно ще се намерят причини да се почувствате доста нервни.

Стрелец – Днешният ден изисква от вас сдържаност, предпазливост, контрол над финансите или над емоциите. Възможно е днес да забравите за правилата и нормите на поведение и да си позволите максимална свобода на поведението, което може да ви докара неприятности.

Козирог – Днес ще се сблъскате с капризите на много хора и в един момент търпението ви ще свърши и много ще се изнервите. Но внимание: избягвайте да влизате в спорове и скандали, да отправяте критики. Може да стане страшно.

Водолей – Днес финансовите рискове са много опасни. Възможно е неочаквано нещо да ви обезпокои. Проявете стратегическо поведение в обществото и у дома. Бъдете склонни да направите сериозни отстъпки на любимия човек.

Риби – Днес проявете повече предпазливост. Опасно е да се предавате на случайни капризи. Необходимо е да се въздържате от финансови стъпки, покупки, инвестиции, решаване на важни въпроси. Звездите ви съветват да се съсредоточите върху създаването на задушевна атмосфера у дома.