Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес няма нищо невъзможно за вас

Овен – Ще бъдете гъвкави и ще мотивирате всички около себе си. Трябва обаче да избягате от някои неща. Опитайте се да намерите баланса между задълженията и удоволствията, които ви очакват. Не се колебайте за нищо в областта на любовта.

Телец – Нищо няма да бъде невъзможно за вас днес, а оптимизмът ви ще бъде най-силното ви оръжие. Ще постигнете напредък в работата си и е време да финализирате някои подробности. В любовта е време да се вземат някои решения.

Близнаци – Днес мнозина от вас имат спешни задачи за вършене. Трудно ще се задържате на едно място. Само не забравяйте, че не бива да се излагате на ненужен риск. Добро време за любов, когато положителната нагласа дава най-добри резултати.

Рак – Добрият хумор и позитивното настроение ще доминират в средата, с която сте заобиколени. В любовта очаквайте нови удоволствия и бъдете отворени за идеи, които ще подобрят качеството на тази област.

Лъв – С готовност ще играете ролята на мъдър наставник: ще споделяте опита си, ще оказвате подкрепа и помощ. Важно е да се опитате да не дразните другите с вашето прекомерно самочувствие. В любовта очаквайте повече интимни моменти и по-голяма стабилност.

Дева – Днес се доверете на логиката, не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Най-голямата грешка е да мислите, че няма да направите грешка. Не настоявайте на личното си мнение, вероятно ще бъдете разбрани неправилно.

Везни – Добри успехи можете да постигнете само при добра организация на делата ви. В момента не е подходящото време за решителни действия. Не вярвайте на всички думи, които чувате, защото не всички около вас са обективни.

Скорпион – Ще бъдете в постоянно движение и няма да има много време за почивка. Няма да успеете да постигнете всичко. В любовта се подгответе за положителни промени и много страст и емоции.

Стрелец – Днес е много е важно да скриете интимния си живот зад тъмната завеса и да не позволявате на никого да надникне в него. Не давайте на хората оръжия, които те могат да насочат към вас.

Козирог –В работата ще покажете висока ефективност, ще работите отговорно. Може би ще има някои препятствия пред успеха ви, но лесно ще ги заобиколите. Делата ви може да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта и приятелството.

Водолей – Не може да чакате да ви се получат нещата, без да правите нищо. Възможно е да трябва да правите избор, който ще е много важен. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Риби – Днес ще ви е ясно какво искате да изоставите и това е най-важното. Заобиколете се само с лица и предмети, които предизвикват положителни емоции у вас и не ви принуждават да слагате фалшивата маска за лице.