Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес постигате всичко! Стрелци, денят е идеален за любов!

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели.

Овен – В днешният ден основното за вас е да не пропуснете момента да се възползвате от всички добри възможности. Звездите ви съветват да не седите у дома - в края на краищата водата не тече под лежащ камък.

Телец
– С бавни, но твърди стъпки, ще можете да постигнете всичко, което имате на ум и ще избегнете всякакви клопки по пътя. Отворете сърцето си за любовта, оставете малко свеж въздух там да нахлуе!

Близнаци
- Ако сте търсили подходящ момент, за да говорите с партньора си за определени проблеми във връзката ви, това е идеалният ден за това. Ще срещнете разбирането, което търсите от другия човек, и всичко ще се получи добре.


Рак
– Неочаквани разкрития и спорове с някой близо до вас може да ви разочароват днес. Внимавайте за това, което казвате, защото в края на всичко може да се окажете изправени пред наистина неприятно състояние на нещата. Запазвайте спокойствие и контролирайте нрава си.

Лъв – Старайте се да избягвате драмите и да имате по-реалистично отношение. Хората около вас са ваши съюзници в момента. Можете да им се доверите да изслушат вашите проблеми, да говорят с вас и да ви помогнат да намерите конструктивни решения.

Дева – Не се оставяйте на обстоятелствата да ви победят. Просто черпете от безкрайната си вътрешна сила и мъдрост. Със сигурност ще намерите начин да се справите с трудностите и да запазите вътрешното си равновесие.

Везни – Може да не успеете да приключите с всичко, което сте планирали днес, но това не пречи на настроението ви. Изпитвате нужда от романтика и любов! Прелъстете или се оставете да бъдете прелъстени, звездите оставят избора на вас.


Скорпион – Днес не е моментът да стоите затворени у дома. Излезте навън, направете шопинг. Ако нямате воля и желание, поканете приятел, който ще се радва да ви прави компания и да си прекарате добре заедно.

Стрелец
–– Това е прекрасен ден за вашия любовен живот! За вас е лесно да запалите отново искрата във връзката си, да запълните всякакви празнини между вас двамата. Ако сте още сами, не стойте на топло, дивото зове! Може да се случи нещо неочаквано.

Козирог – Днес се чувствате непокорни и борчески настроени! Иска ви се да вземете живота си в ръце и да промените нещата, които не ви харесват. Не действайте обаче прибързано и лекомислено, увлечени само от ентусиазма си.


Водолей
– Този ден може да изчерпи енергията ви, особено на емоционално ниво. Нужно е да запазвате спокойствие в някои ситуации и да не се забърквате в никакви спорове и разногласия с хората от близкото ви обкръжение.

Риби – Да се изолирате не е твърде добре за вас. По-добре обсъдете с близките си какво мислите, какво ви вълнува. Ако се отворите за тези, които ги е грижа за вас, със сигурност ще намерите облекчение и ще се отпуснете малко.