Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес правете само това, което ви подсказва сърцето

Овен – Денят е мирен и спокоен. Вашата задача е просто да поддържате добро настроение, да не влизате в конфликти, да не се карате с никого и да не се изнервяте. Активната почивка, разходките на свеж въздух ще са ви от полза.

Телец – Не правете нещо само защото трябва да го направите или някой го очаква от вас. Правете само това, което иска сърцето ви. Приятелските събирания и срещи с роднини са много важни днес.

Близнаци – Обстоятелства, които не сте взели под внимание, могат внезапно да възникнат в живота ви и да окажат значително влияние върху него. Постарайте се да укрепите отношенията си с любимия човек, заедно ще можете да се справите с всякакви трудности и проблеми.

Четете още: Кажи ми как ще прекараш Черния петък, за да ти кажа какъв си

Рак –Денят е подходящ за пазаруване, забавление, пасивна почивка. Сериозните дела могат да почакат. Общуването с приятели ще ви развесели и ще повдигне духа ви. Връзката с любимия човек ще се промени към по-добро.

Лъв –След като въведете нужният ред в къщи, преминете към почивка или занимание с любимите неща. Отърсете се от грижите. В личния ви живот всичко ще бъде спокойно и хармонично.



Дева – Днес бъдете внимателни към дребните неща, обръщайте внимание на знаците. Разчитайте на собствената си интуиция и здравия разум, а не на чуждото мнение. Никога не е твърде късно да промените решението си, ако заключите, че е грешно!

Везни – Тревогите днес са забранени. Опитайте се да поддържате спокойствието и да намирате положителното във всичко. Не общувайте с хора, които са ви неприятни и досадни, а по-скоро ги изключвайте от живота си. Общуването с роднини и приятели е отлично.

Скорпион – Денят не носи никакви проблеми. Самоувереността ви нараства. За да избегнете негативните мисли, изразходвайте енергията си за полезни дейности. Свободните представители на знака имат зелена светлина.

Стрелец – Звездите ви съветват да забравите за неотложните въпроси и грижите си за известно време и да се потопите в атмосферата на романтика и мечти. Днес богатото въображение разширява границите на реалността.

Козирог – Вслушайте се в мнението на половинката си иначе може да не успеете да избегнете конфликтите. Ако сте свободни, уговорете се с приятел или приятелка да излезете да се разходите и да пиете кафе.

Водолей – Ще трябва да решите какво бихте искали да правите повече – да се заемете с вашите ежедневни задължения или да общувате с хора, които харесвате. Възможни са някои приятни изненади.

Риби – Насладете се на вълшебните моменти, които ще ви предложи денят. Много неща ще са като сбъднат сън за вас. Не стойте у дома, идете на кафе, на кино, на гости и тогава няма да изпуснете обещаните бонуси от съдбата.