Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес преодолявате всички препятствия. Скорпиони, очаква ви емоционален ден

Ако вчерашният ден изискваше повече активност, днешният ден се нуждае от пасивност в действията. В идеалният случай е добре да се прекара в усамотение.

Овен – Звездното влияние ще ви насърчи да бъдете гъвкави с другите, особено когато става въпрос за съвместни начинания. Използването на вашата съпричастност, опит, постоянство и мъдрост може да бъде мощен начин за постигане на заветните цели.

Телец – С минимални усилия преодолявате всякакви препятствия по пътя към желаните цели. Опитайте се да избягвате сблъсъци с близки хора, заради вътрешната ви нужда да критикувате. Помислете как да освежите малко любовния си живот.

Близнаци
– Добре е да разчитате на своите интелектуални умения и самоконтрол в ситуация, в която ще бъдете несправедливо обвинени. Истината е най-добрата ви защита. Тъй като няма да можете да избегнете стреса, опитайте се да намерите време да се отпуснете вечерта.



Рак
– Днес трябва да обясните на някои хора, че има някои граници, които те не трябва да прекрачват. С цената на охлаждане на отношенията, вие имате право на неприкосновеност в личния живот и лично пространство, което никой не трябва да застрашава и нарушава.

Лъв – Луната продължава да марширува през вашия шести дом на здравето, отговорностите, работната рутина, ежедневните ритуали и надлежното усърдие като внася емоционален акцент и интуитивна яснота в темите около вашите задължения, навици и актове на служба.

Дева – Междувременно Луната в Риби днес ще осветява търсещия хармония седми дом на ангажименти, взаимоотношенията един към друг и значимите други хора в живота ви, добавяйки слой интуиция и емоционална съпричастност към вашите партньорства.



Везни – Днес може да попаднете в някаква ситуация, в която ще бъдете принудени да направите избор, който не ви е по сърце. И все пак, погледнете нещата от по-ярката страна - в дългосрочен план знайте, че това е във ваш интерес.

Скорпион – Днешният ден може да бъде особено емоционален за вас, въпреки че не сте очаквали нищо определено. Като цяло не прекалявайте в реакциите си, когато нещата не вървят по начина, по който очаквате и искате.

Стрелец
– Подредете отново своите приоритети, така че да не губите излишно енергия. Едно внезапно обаждане може да разведри настроението ви. Здравното състояние е задоволително, но намерете време за физическа активност и повече забавление.


Козирог – Днес ще имате достатъчно сила да се справите с всякакви предизвикателства. Не позволявайте на дребни и незначителни неща да ви отвличат от това, което наистина има значение. Ваш приятел би се зарадвал да ви види и да си поговорите.

Водолей – Днес може да ви е трудно да се концентрирате върху задълженията си, защото изобщо не се чувствате на мястото си. Спадът в концентрацията е резултат от желанието да прекарате възможно повече време с емоционалния си партньор.

Риби – Вие сте проявявате като много интуитивен човек и грижовен приятел. Хората около вас непрекъснато се изненадват и очароват от малките знаци на внимание, които проявявате и някой ще ви благодари сърдечно, въпреки че не смятате, че сте направили особено голямо нещо.