Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес се отварят нови възможности пред вас

Овен – По-добре контролирайте емоциите си и бъдете наясно какво се случва около вас. Ще сте в добра форма, поддържайте нивото на физическа активност. В любовно поле ще видите нещата от друг ъгъл чрез разговор и ще започнете да разбирате кое е най-доброто за вас.

Телец – Новите възможности за бъдещето се отварят чрез процес на създаване, който ще стимулира вашите таланти. Любовното поле се характеризира със спокойствие и чар, което улеснява справянето с всяка ситуация.

Близнаци – Днес се вихрят злите сили, възможно е да попаднете на провокации. Спокойствието ви ще върши чудеса и ще можете да се измъкнете от всяка стресова ситуация. Срещите с приятелите ще окажат положително въздействие и ще ви освободят от стреса.

Рак – Разумът ви води в правилната посока и мнозина ще си помислят, че просто имате късмет. Отървете се от лошите навици, те не ви донасят никаква полза. Съвестта ви е чиста и това ще се отрази положително на настроението ви.

Лъв – Интуицията ви е на висота и проницателността ви ще реши много проблеми. Отделете деня си за решаване на финансови и семейни въпроси - ще можете да се справите. Добре е да прекарате вечерното време с приятели или семейството.

Дева – Подходящ ден за свършване на домакинските работи по къщата, пазаруване, готвенето на вкусна домашна храна. Ситуацията в семейството обещава да бъде мирна и спокойна. Вечерта си легнете рано и се наспете добре.

Везни – Вие възприемате живота като игра, опитвате различни варианти и не приемате нищо на сериозно. Добре е да прекарате повече време с децата, да поговорите с тях, да отидете на разходка или в парка. Обърнете внимание и на любимия човек.

Скорпион – Днес енергиите на деня не са благоприятни. Може би не всичко ще върви гладко у дома. Близките ви хора ще ви изнервят и добрите ви намерения ще се натъкнат на стена на отчуждение и недоволство.

Стрелец – Луната е във вашия дом на любовта, добре е да бъдете креативни в личните си отношения. Личният живот също е сфера на вашето творчество и всяка проява на оригиналност се приветства днес.

Козирог – Важно е да не се поддавате на раздразнителност в общуването с другите и щом хората не се съгласят с вашата гледна точка. Бъдете готови за провокации. Старайте се да не наранявате или обиждате никого.

Водолей – Поддържайте стабилни нивата си на енергия и избягвайте да вземате решения, които могат да променят живота ви. Вашите идеи най-накрая се оформят и може да започнете да мислите за реализацията им.

Риби – Имате достатъчно решителност да постигнете целта си на всяка цена, упорито отказвате да отстъпите. Звездите съветват да не бързате, а да позволявате на естествения ход на събитията да разреши трудностите.