Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес се вслушвайте в съветите, които ви се дават

Овен –Звездите днес са благоприятно настроени към вас и това трябва да се използва по най-добрият начин. Очакват ви приятни срещи и изненади, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

Телец – Бъдете отворени към конструктивна критика днес, защото колкото и да не искате да си признаете, това може да ви направи по-добър човек. Всеки има недостатъци, но всеки може да ги промени. Просто трябва да се вслушате в съветите. Някои неща се виждат по-добре отстрани.

Близнаци – Денят носи неочаквани обрати, затова избягвайте да вземате важни решения. Възможно е да кръстосате шпаги с някой от колегите ви. За да не се случи това, добре ще бъде да избягвате започване на спорове и влизане в разправии.

Рак – Днес се повишава вашата емоционалност и чувствителност, настроението ще е променливо и ще се чувствате недостатъчно балансирани. Отпуснете душата си, намерете си някакво занимание, чрез което да се развеселите.

Лъв – Днес можете да станете господари на ситуацията, но това ще зависи до колко бързо ще можете да вземете правилното решение. Ще бъдете заети предимно с въпроси, свързани с дома и семейството.


Дева –Днес трябва да потискате емоциите си на работното място, иначе може да ви попречат да изпълнявате спокойно задълженията си. Ако е необходимо, с с близък човек след края на работното време.

Везни – Поради днешните звездни влияния емоциите ви ще преобладават над разума. Вместо да критикувате, по-добре е да анализирате сериозно вашето поведение, както и пропуските, които сте допуснали.

Скорпион – Днес сутрешните часове са под негативно влияние. У дома или на работното място опитайте се да останете спокойни. Дори ако сте в лошо настроение, не позволявайте на себе си да го прехвърлите върху околните.

Стрелец – Като цяло днешният ден не е толкова благоприятен. Необходимо е да сте внимателни и рационални в действията си. Не се поддавайте на първичните си импулси. Обърнете повече внимание на дома и семейството.

Козирог – Заради някои обстоятелства може да се почувствате с вързани ръце и няма да имате пълна свобода на действие. При пътувания е възможно да се появи романтично запознанство, което може да премине в нещо повече.

Водолей – Вашите комуникативни умения ще бъдат перфектни днес и лесно ще влизате под кожата на хората с вашия приятен и нежен глас. Някои обстоятелства ще започнат да се развият във ваша полза и ще бъдете облагодетелствани.

Риби – Жизненият ви потенциал е намален. Негативните влияния на деня могат да доведат до много проблеми. Не планирайте срещи с приятели и не участвайте в спорове с непознати. Обърнете внимание на здравето си.