Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес ще бъдете много съблазнителни и загадъчни

Овен – Ако сте на работа, се пригответе да се изправите лице в лице с определени препятствия и трудности. Нещата не вървят по план. Опитайте се да контролирате нрава си, защото ще генерирате ненужно напрежение между вас и вашите колеги (или околните) и това само ще влоши нещата.

Телец – Под влиянието на Синята пълна Луна ще бъдете много съблазнителни и загадъчни. Животът ще ви предложи възможности, които ще трябва да уловите в движение. Ще почувствате, че късметът ви леко се усмихва.

Близнаци – Наскоро сте допуснали някои грешки и всичко е понеже сте толкова уморени. Е, вие сте призовани да компенсирате тези грешки сега и то спешно, или да се изправите пред последствията.

Рак – Не бъдете прекалено строги с околните. Контролирайте емоциите си. На работа и у дома ще знаете как да бъдете едновременно тактични и твърди. Вашите финанси изискват някакво планиране, в противен случай може да се окажете с дългове.

Лъв – Синята пълна Луна ще повлияе на вашия икономически и професионален обхват и ви съветва да не поемате излишни рискове, ръководени от импулсивната страна на вашата личност. Адаптирайте плановете си според текущата ситуация и не насилвайте нещата.

Дева – Трябва да се отървете от някои свои съмнения. Нуждаете се от умствена релаксация и фокус върху духовното. На работа най-накрая ще намерите решение на стар проблем. Умората ще се появи в късния следобед, така че лягайте рано, за да се наспите добре.

Везни – Днес ще трябва да направите труден избор и да застанете на страната на справедливостта. Ще трябва да сте безпристрастни и да сведете емоциите си до минимум. Семейната атмосфера обещава да бъде спокойна, близките хора ще се държат ненатрапчиво.

Скорпион – Не е лесно да останете спокойни, особено ако има спешни въпроси за разрешаване. Необходимо е да бъдете по-предпазливи и внимателни. Ще бъдете подложени на различни изкушения. В този период любовта и отношенията ще бъдат в центъра на вниманието.

Стрелец – Готови ли сте да посрещнете последиците от действията си? Ако сте направили грешка вчера или неволно сте наранили някого, време е да поправите щетите. "Съжалявам" е вълшебната дума, която може да изгради много разрушени мостове, затова си преглътнете егото.

Козирог – Въпреки че обстоятелствата не са лесни, вие знаете какво трябва да направите, за да се чувствате спокойни и да отговорите на предизвикателствата. Ако сте в отношения, подправете любовната връзка с неща, които събуждат страст. Пригответе вечеря на свещи, развеселете любимия човек с чаша червено вино или шампанско.

Водолей – Възможен е конфликт с по-възрастен човек от вашето семейство. Покажете уважение, контролирайте емоциите си. Лъжите и уклончивите действия от ваша страна само биха влошили нещата.

Риби – Денят не е подходящ за ново начало, но е полезно да се върнете към онова, което се нуждае от подобрение или довършване. Не позволявайте на прекаления оптимизъм да ви отведе твърде далеч. Едно е да мечтаете за идеален свят, а съвсем друго е да се опитате да го създадете.