Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес ще имате романтично запознанство

До 16ч бъдете активни и постигайте смело целите си, след това – почивка и уединение, отдайте се на приятни занимания.

Овен – Жизнената ви енергия е минимална. Външните обстоятелства обаче няма да дадат възможност да седите със скръстени ръце, подтиквайки ви да предприемете действия. Звездите обещават успех в нови начинания, късметът ще се усмихне на инициативните представители на знака, но до 16ч.

Телец – Следобед не са изключени интересни запознанства, които ще имат романтичен привкус. Това е много положителен ден за всеки, който има романтична връзка. Могат да се случат много хубави неща.

Близнаци – Не бива да правите импулсивни покупки, внимавайте с парите и при решаване на финансови въпроси. В личния живот личният чар и чувството за хумор ще ви помогнат да привлечете вниманието на правилния човек.



Рак – Не е нужно да действате агресивно, а да бъдете гъвкави в комуникацията и тогава ще можете да привлечете съюзници на своя страна. Победителите ще бъдат тези, които ще могат бързо да се ориентират в ситуацията и да вземат правилното решение.

Лъв – Темпераментните Лъвове могат да се поддадат на негативни мисли и преживявания и да станат сериозно тъжни. Такова настроение обаче няма да ви помогне. Важно е да не се отдръпвате в себе си: събирайте се с близки хора, приятели - тяхната приятна компания със сигурност ще ви настрои позитивно.

Дева – Днес трябва да се съсредоточите върху правенето на вече започнати неща. Новите проекти може да движите само до 16ч., след това трябва да бъдат отложени за по-благоприятен момент, в противен случай рискувате да се провалите.

Везни – Не е най-лесният ден за вас, предимно втората му половина. Отношенията с близки хора ще бъдат обтегнати, трудно е да се намери общ език. За да избегнете ескалацията на конфликта, не забравяйте, че прибързаните емоционални решения рядко са правилни.

Скорпион – Емоционалният фон на втората половина на днешния ден не е благоприятен за мирно общуване. Висок риск от конфликтни ситуации, както на работното място, така и с близките. Добре е да държите чувствата си под контрол, иначе може да има доста тъжни последици.

Стрелец – Решителните и активни действия до 16ч този ден ще бъдат белязани с успех. И това се отнася за всяка област от живота, която е важна за вас. След това енергиите на деня се сменят и идва време за почивка и уединение.

Козирог –Съобразявайте интересите си с нуждите на другите, въпреки че това ще изисква усилия от вас. Може би днес ще станете лечител на душата на приятел. Мнозина ще имат чудесната възможност да направят живота си по-цветен и вълнуващ.



Водолей – Денят ви ще премине спокойно, всичко ще ви се получава с лекота, ще се появят добри идеи за нови проекти за бъдещето. Правете това, което трябва да направите, за да поддържате хармонията около вас.

Риби – През втората половина на деня може да бъдете обзети от неоправдан страх и безпокойство. Не променяйте плановете си в последния момент и не вземайте решения въз основа на емоциите си. Някои ги очаква незабравима вечер.