Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес ще ви се случи неочакван обрат

Период на обновяване и възстановяване след енергийно наситени предходни дни. Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, общуване с близки.

Овен – Получавате положителна астрална енергия, която отваря цял свят от нови и приятни възможности за вас. Емоционалният ви живот ще прилича на въртележка. Страстите ви ще се разгорят, когато най-малко очаквате и също толкова неочаквано ще утихнат.

Телец – Може да се почувствате обезсърчени, защото не сте намерили това, от което се нуждаете, но намаляващата Луна може да ви донесе промяната, която търсите и животът ви може да вземе неочакван обрат.

Близнаци – Луната във вашия знак ви помага да поддържате нещата умерени и в добро темпо. Нейното влияние ви напомня за ползите от това да правите нещата стъпка по стъпка. Дори най-хубавото може да се превърне в тежест, ако прекалите с него.

Рак – Днес ще решите някои от грижите и проблемите, които са ви измъчвали напоследък. Очаква ви един много общителен ден, пълен с контакти и разговори. Ще се почувствате страхотно, ще завършите деня доволни и щастливи.



Лъв – Хората около вас ще бъдат малко несигурни, така че не се опитвайте да им натрапвате нещо. Новите пътища няма да ви отведат много далеч, така че по-добре изчакайте малко, преди да се впуснете в нови приключения.

Дева – Денят може да е малко напрегнат. В семейния кръг или средата около вас може да възникне неприятна ситуация, която да ви извади от коловоза. Проявете своята емоционална зрялост. Не хабете енергията си за хора, които не я заслужават.

Везни – Днес е възможно да забележите, че сте по-бавни и мудни от обикновено в действията и че мислите ви често прескачат от едно място до друго. Бъдете предпазливи и внимателни, всеки си има своите мързеливи и кофти дни.

Скорпион – Ще бъде много цветен ден. Ще изпитвате нужда да изразите своите емоции и желания. Ще изразявате своята креативност по всички възможни начини. Може би ще ремонтирате дома си или ще излеете чувствата си върху платно или лист хартия.



Стрелец – Денят ще бъде подходящ да се захванете с проект, който обмисляте от дълго време. Най-накрая превърнете мисленето в действие и ще се изненадате как нещата ще потекат от само себе си. Ако по природа сте по-спокоен и отпуснат човек, ще усетите прилив на нова енергия. Тези от вас, които са доста импулсивни по природа, да внимават и да не прекаляват.

Козирог – Дълбоко в себе си ще почувствате нова сила и енергия. Нищо не може да ви попречи да постигнете това, което сте си поставили за цел. Концентрирайте всичките си ресурси и давайте смело напред. Животът е за смелите!

Водолей – Отделете време за себе си и тялото си. Ще почувствате, че имате нужда от много релаксация и физическа активност, за да прогоните негативните мисли. Разходка сред природата ще ви се отрази добре, просто подишайте чист въздух.

Риби – Днес може да се почувствате малко самотни, така че ще отделите време за размисъл. Това, което ви пречи да продължите напред, е страхът да напускате зоната си на комфорт. Навлезли сте в спирала, в която вярвате, че не можете да правите нищо друго. Поемете риск, излезте от изолацията си и преоткрийте себе си.