Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес ще ви се случи нещо хубаво и неочаквано

Чудесен ден за разходки, семейни събирания и вечери или забавления. Подходящо време за укрепване на взаимоотношенията и подобряване на домашната среда.

Овен – Постарайте се да си мълчите и да запазите мнението си за себе си, защото саркастичният ви стил на изказване може да ви създаде проблеми. Ако сте необвързани, може да имате краткотрайно любовно преживяване.

Телец – Разбира се, днес може да има някои недоразумения, които за момент да развалят добрата атмосфера около вас, но ако не обърнете внимание, всичко бързо ще утихне и ще се размине. Нещо неочаквано и хубаво може да ви се случи.

Близнаци – Днес може да бъдете под натиск, но както често се случва, когато някой се опитва да контролира нещата или да ви наложи своите правила, всичко, което ще постигне, е да ви накара да намерите начин да се изплъзнете.



Рак – Отношенията ви с приятел, колега или партньор може да са ръба на острието, така че избягвайте критичен стил и излишни съвети, за да избегнете недоразумения. Що се отнася до работата, важно е да прилагате „малко думи, повече действия“.

Лъв – Не са изключени полезни запознанства, срещи, благодарение на които пред вас ще се открият нови възможности. Вечерта е чудесно време да поемете инициативата в личните отношения.

Дева – Ако сте необвързани, днешният ден ви очакват доста странни случки. Може би всъщност ще попаднете в ситуация, в която доскоро сте обвинявали другите, че правят това или онова или се държат не така, както трябва.

Везни – Не преминавайте границите на издръжливостта си. Организирайте работата и задълженията си, направете правилна приоритизация. Днес вие сте тези, които определят условията на играта и не се задоволявате с нищо по-малко от това, което желаете.

Скорпион – Възможно е днес да срещнете някой, който ще ви впечатли с уменията си, знанията или нещо друго. Ако вече сте във връзка, бъдете внимателни, да не би даден ход от ваша страна да причини повече проблеми.



Стрелец – С повече сериозност и зрялост сте започнали да мислите за бъдещите си творчески планове, но и за развитието на личния си живот. Готови сте да преминете в действие. Бърз и неочакван флирт може да премине в нещо повече.

Козирог – В този ден ще ви привлекат някои неочаквани перспективи и мечти, така че ще бъде просто невъзможно да се задържите у дома. Ще бъдете креативни и ще намирате някои нестандартни решения.

Водолей – Късметът може отново да ви се усмихне в емоционалния живот и този път всичко да върви според желанията ви. Настроението ви да си прекарате добре, с приятна компания е доста силно, така че не е изключено да излезете вечерта навън с приятели да се забавлявате.

Риби – Ако сте във връзка, ще трябва да направите компромис с неща, които не харесвате, но няма друг начин. Нежелано посещение или среща могат да развалят настроението ви или да станат причина за някой „горещ епизод“.