Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес сте заредени с оптимизъм!

Овен - Обръщайте внимание на подробностите и не взимайте решения, основаващи се на предубеденост. Внимателно обмислете всички действия и не бързайте, в противен случай може да има отрицателни последици. Може би ще забележите странни съвпадения днес, или усещане за дежа вю.

Телец - Чувствате се достатъчно заредени с енергия и оптимизъм. Лесно ще преодолявате препятствията в този ден. Само вашата разсеяност може да ви създаде неудобство. Добре ще е да се сдържате да влизате в спорове и разправии.

Близнаци – Полагате много усилия, за да постигнете целите си, но това не винаги помага. Денят носи много изненади. Не са изключени разногласия в семейството, взаимни оплаквания и упреци. Опитайте се да изгладите острите ъгли, за да избегнете сериозни конфликти.

Рак – Днес късметът ще бъде с вас. Съдбата може да ви поднесе неочакван бонус: аванс, компенсация, приятна среща. Внимавайте да не пропуснете шансовете си. Ще бъдете емоционални и възприемчиви към околната среда.

Лъв – Днес ще бъдете инициативни и предприемчиви, лесно ще излизате от сложни ситуации, предлагайки нови решения. Това не е най-лесният ден, но всички възникващи препятствия са преодолими, само постоянство и твърдо намерение да постигнете целта си са ви необходими.

Дева – Днес ще бъдете лесно раними и обидчиви, с една дума нараства вашата чувствителност, но не бъдете прекалено мнителни. Причината навярно се крие във вашето погрешно възприятие на действителността.

Везни – Старайте се да прекарате спокойно този ден. По-добре е да не планирате важни неща - вероятно ще срещнете трудности. Правилно разпределяйте силите си и обмисляйте старателно действията си.

Скорпион – Не е изключено днес да поискват от вас да отговаряте за свои постъпки, действия или думи. Помнете, че самонадеяността може да ви навреди, затова бъдете по-скромни. Не се нагърбвайте с допълнителни задължения и отговорности. Вашите са достатъчни засега.

Стрелец – Днешните ситуации изискват да проявите по-добра организираност и да заемете конструктивна позиция. Възможно е да се появят добри възможности пред вас, които не бива да пропускате поради небрежност. Ако няма такива, създайте ги.

Козирог – Можете да се занимавате с ежедневните си дела съвсем спокойно. Благодарение на вашата силна воля и упоритост, ще успеете да свършите с настоящите си задачи. Старайте се да не предприемате необмислени действия и непремерени рискове.

Водолей – Днес може да изпитате леко безпокойство и умора. Подвластни сте на обстоятелствата и на волята на другите. Могат да се усложнят отношенията ви с околните, особено с ръководството на работа и по-влиятелни хора.

Риби – Бъдете благоразумни и сдържани. Трябва да се потрудите върху укрепване на семейните или интимните отношения. Отделете повече внимание и грижи на партньора, на близките си. Ще оказвате магическо въздействие с присъствието си над околните.