Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес усмивката няма да слиза от лицето ви

Овен – Днес трябва да се разделите с нещо, да изхвърлите излишното, старо и негодно, както в буквален, така и в преносен смисъл. Така ще отворите пътя за новото, което чука на вратата. Поддържайте ентусиазма си.

Телец – Един смирен и спокоен ден ви очаква. Буря от позитивни емоции ще ви обхване днес. С всеки час усмивката ви ще става все по-широка. Прекарайте вечерта в интимна атмосфера с хората, които обичате най-много. Това е рецепта за създаването на прекрасни спомени за вас.

Близнаци – Днес може да се нуждаете от повече сън, отколкото обикновено. Отнасяйте се внимателно и посрещайте новите идеи, които идват при вас. Заемете се с дадена задача и й се отдайте изцяло.

Рак – Намерете баланса между активност и релаксация. Движете се по пътя, който ви кара да се чувствате най-сигурни, няма сгрешите. Този ден е особено силна връзката ви с подсъзнанието - чрез сънища, символи и странни съвпадения, можете да намерите отговори или идеи.

Лъв –Бъдете дръзки и смели. Понякога ще трябва да рискувате, за да получите това, което искате. Търсете пътя, който ще ви изпълни с вълнение и ще ви отведе отвъд собствените граници.

Дева – Може би сте в период на неопределеност или несигурност. Ако вземете важно решение на този ден, то ще бъде правилно, защото ясно виждате цялата картина. Навлизате в период на изцеление и растеж, идва време за нови начала.

Везни – Думите могат да разделят, но и да сближат. Днес ще ги използвате само за постигане на положителни резултати в общуването. Избягвайте негативните хора. Нуждаете се от спокойствие, но и добро настроение, за да се отпуснете.

Скорпион – Меките планетарни енергии помагат да се отпуснете и да отворите сърцето си. Намерете баланса в най-важните отношения за вас. Благоприятен период за тези, които имат тайна любов.

Стрелец – Постарайте се да не се карате с никого. Ако сте в миролюбиво настроение, можете да направите много полезни неща. Подходящ ден за приятелски срещи и партита. Нови запознанства не са изключени.

Козирог – Ще почувствате по-голяма свобода да правите каквото искате и това ще ви повлияе положително. Необходимостта от бягство от рутината ще бъде по-силна от вас, затова се опитайте да откриете нови неща, които ви вълнуват.

Водолей – Ще намерите начини за избягване на проблемите и нивото на енергия ще се увеличи. Въпреки това, бъдете внимателни и избягвайте ненужни стресови ситуации. Трябва да се потрудите повече, ако искате контролът да бъде във вашите ръце.

Риби – Следвайте ентусиазма и бъдете по-динамични, но не бъдете прекалено строги. Чака ви интересен ден. Малко вероятно е да се оплачете от скуката или липсата на интересни събития. Обаче има опасност в суматохата да забравите нещо важно.