Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес всяка минута е от значение!

Ден за единство с по-висшите сили, за връзка с Бог, време за духовна трансформация, натрупване на мъдрост.

В този ден молитвите биват чути. Анализирайте действията си, не отивайте към крайности.

Овен – Ако по пътя си днес Овена се срещне с препятствие, първо, разбира се, той ще се опита да го „вземе“ на рогата. Вашата свобода и желанието ви да вървите по своя път ще бъдат над всичко, но те може да не бъдат разбрани от вашата среда и да възникнат конфликти. Търпение и постоянство.

Телец – Не губете време през деня. Днес всяка минута е от значение. Да губите време напразно по мнението на Вселената е равносилно на престъпление срещу себе си. Затова, съберете се, съсредоточете се, концентрирайте се и се опитайте да направите този ден възможно най-плодотворен.

Близнаци – Говорете по-малко за себе си. И изобщо не споделяйте личните си тайни с никого. Защото някой може умишлено да се опитва да се доближи до вас, да измъкне повече неща, така че по-късно да го използва. Затова бъдете внимателни и бдителни. Дори на директни въпроси, отговаряйте уклончиво и прехвърляйте разговора в друга посока.

Рак – Вашите страхове и колебания ви задържат и ви карат да се оттегляте в черупката си. Днес сте особено раними и чувствителни. Приемате всяка критика приблизително като лична обида. Въпреки че не ви казват нищо особено.

Лъв – Вие не просто се дразните, вие вече сте разтърсени от факта, че някой дори не иска да помисли за минута, че всичко виси върху вас. Уви, днес ще изпаднете в ситуация, в която ще трябва да свършите освен собствената си работа и на някой друг. Но това е просто такъв ден.

Дева – Нуждаете се от последователност. Опитайте се да си начертаете нещо като график за деня, както сте правили в училище. Планирайте дните си по часове. Отделете време за работа, почивки и т.н. И се придържайте към този график. С този прост съвет ще свършите много повече неща.

Везни – Днес Вселената ви дава шанс да имате време да направите нещо важно и необходимо. И ако не го използвате, това ще бъде просто неприлично по отношение на небесната служба. Така че вземете и го направете, а в четвъртък не се приемат оправдания.

Скорпион – Нещата са трудни в любовния ви живот. Вие и вашият партньор сте раздразнителни и непрекъснато се оплаквате един от друг и единственият изход от тази ситуация е да седнете и да говорите по въпросите правилно. Днес е добър ден за това.

Стрелец – „Доверете се, но първо проверете“. Под този девиз звездите съветват да живеете днес. Има вероятност някой умишлено да иска да ви подведе и част от получената информация може да се окаже невярна. Затова бъдете внимателни към всичко, което се случва около вас.

Козирог – Много представители на знака ще се събудят днес с главоболие и в лошо настроение. Или позата в съня е била неудобна, или сънищата са били лоши, или не сте се наспали достатъчно, или, напротив, спали сте твърде дълго. Но до обяд ще бъдете мрачни и нацупени, раздразнителни и недоволни от всичко като цяло. И само в късния следобед настроението ще се подобри малко.

Водолей – Ще успеете да се измъкнете от стагнацията, в която бяхте попаднали, ще преодолеете страховете си и ще се освободите от задръжките, за да се изправите срещу проблемите със смелост, решителност и сила.

Риби – Днес ще има много положителна перспективи за нещата и бъдете много внимателни, за да се възползвате от възможностите, които се появяват. Ако направите промени в живота си, всичко ще се получи перфектно.