Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, фокусирайте се върху целите! Водолеи, добри новини в работата

Светъл и чист ден, когато добротата преобладава в хората. Общуването носи радост и полза.

Овен – Днес звездите ви намират в изключително динамично и оптимистично настроение. Готови сте да отстоявате това, което искате и да защитавате идеите си. Още повече, че го правите по начин, който печели съюзници и поддръжници.

Телец – Фокусирайте се върху целите си и не позволявайте да бъдете повлияни от външни фактори. Това е идеален ден да планирате романтична вечеря, за да можете вие и вашият партньор да се дистанцирате от ежедневието и да се сближите един с друг.

Близнаци – В професионален план страдате от претоварване с работа. Просто имате твърде много задължения и отговорности, които трябва да изпълните. Колкото по-отворени сте, толкова повече алтернативи ще имате на ваше разположение, ако стане трудно.


Рак – Трябва да съсредоточите цялото си внимание върху справянето с определени проблеми. Дръжте се на предпазлива позиция с хората, които се приближават до вас, тъй като никога не можете да разберете истинските им намерения.

Лъв – Луната е в сектора на дома и семейството в хороскопа ви, затова днес те ще бъдат важни за вас, както и ще ви вълнуват въпросите за безопасността и сигурността. Бъдете искрени и излъчвайте любов към близките си. Гледайте по-оптимистично към близкото бъдеще.

Дева – В личния си живот е време да си сътрудничите с партньора си, за да установите по-добро взаимно разбирателство и да намерите решения на проблемите си, като разсеете всички тъмни облаци, които са започнали да се събират.

Везни – Днес сте призвани да изпълните задълженията си и да свършите някои спешни задачи. Не можете да ги отлагате повече, така че направете всичко възможно да ги довършите. След като направите това, опитайте се да се отпуснете, ако можете. Със сигурност ще ви трябва.

Скорпион – Днес може да се почувствате малко притеснени и ще ви е трудно да се успокоите. Сигурно си мислите за хиляди неща, които разпалват въображението ви. За съжаление хората около вас няма да бъдат чувствителни към вашите нужди, така че бъдете внимателни.


Стрелец – Ще почувствате силно желание да предприемете някакви действия още от сутринта. Следвайте този свой инстинкт и се захващайте за работа. Това може да бъде много продуктивен ден за вас, ако имате правилния подход.

Козирог – Ако искате да свършите работата, трябва да си я свършите сами. Това е моментът, когато трябва да стоите твърдо на земята и да използвате своите таланти и умения. Звездите са ви подготвили много енергия, която да използвате в тази посока.

Водолей
– Нещата се развиват по изключително обещаваща линия в работата. Най-накрая сте в състояние да задействате най-амбициозните си планове, нещо, което дори не можехте да си помислите доскоро.

Риби – В личен план днес ще сте в много добро настроение и скорошните ви чувства на несигурност ще изглеждат като нещо от миналото, заменено от прекрасно чувство на спокойствие и увереност.