Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, идват промени! Лъвове, време е да подредите живота си

Не е добре да сте пасивни в днешния ден, защото енергията може да се трансформира в негативни емоции. Хората могат да бъдат лесно раздразними, но като цяло денят е много благоприятен.

Овен – Някои от вашите решения могат да повлияят на връзката ви, защото постоянно ще се стремите към независимост и самостоятелност. Ще успеете да запазите връзката си стабилна тази седмица, но само ако избягвате кавги и ненужни спорове.

Телец – Началото на новата година и новолунието са чудесен период за големи промени и започване на нови неща. Това е идеалното време да се посветите и да постигнете целите си. Мистериозни сили ще ви дават сила.

Близнаци – Семейните спорове също имат отрицателен ефект върху психическото ви здраве, но най-доброто, което можете да направите, е да покажете колко важни са вашите близки за вас. Ако сте необвързани към момента, днес може да се случи нещо неочаквано.


Рак – Седмицата е пълна с предизвикателства в живота ви, така че най-доброто, което можете да направите, е да останете спокойни и уравновесени. Преди всичко е време да си възвърнете самочувствието, което напоследък е малко поочукано.

Лъв – Време е да подредите живота си и някои неща, които ви задържат от известно време. Отървете се от всичко, което ви пречи на развитието и напредъка, без значение колко много обичате тези неща или хора.

Дева – При никакви обстоятелства не трябва да бъдете песимисти, в която и да е област от живота си и е добре да избягвате това, което не си струва, но не вземайте никакви прибързани решения тази седмица.

Везни – Опитайте се да останете позитивни, тъй като това ще ви помогне да стоите далеч от негативните, вредни енергии. За щастие семейството ви подкрепя и помага във всичко и това ви дава особена сила и инерция.

Скорпион – През деня може да се сблъскате с някои противоречия и с тях трябва да се справяте по-гъвкаво. Внимавайте да не бъдете непреклонни и упорити. В крайна сметка не всичко е черно-бяло. Пътят на живота е много по-разнообразен и неизчерпаем.

Стрелец – Съвършената хармония в живота не винаги е възможна, но можете да се стремите към нея. Всъщност понякога е необходимо известно „търкане“, за да се даде възможност за учене и развитие.

Козирог – Мнозина ще вземат нещата в свои ръце тази седмица и ще решат някои проблеми, които ги безпокоят в последно време. Свободните представители на знака трябва да държат очите си широко отворени, защото близо до тях има човек, който изпитва силни чувства.


Водолей – Кавгите у дома лесно могат да окажат отпечатък върху настроението и ежедневието ви, така че се опитайте да избягвате постоянните спорове със семейството си, доколкото можете. Бъдете упорити, последователни и скоро ще видите резултата от всичко това.

Риби – Нечии странни коментари могат да ви объркат, защото не сте сигурни как да ги тълкувате. Важно е обаче да обърнете внимание и на правилното общуване с другите, защото ако не го правите, това лесно може да доведе до недоразумения.