Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, избягвайте натоварванията

Деви, запазете спокойствие. Близнаците ще получат добри новини.

Овен - Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си своевременно. Имате си своите проблеми, но трябва основно вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Телец - Работата ви ще изисква вашето изключително внимание и концентрация. Посветете се изцяло на задълженията си, но с нормален темп на работа. Да се избягват натоварванията във всякаква форма.

Близнаци - Въпреки че денят ще е малко динамичен и напрегнат, с множество срещи, контакти, уреждане на задължения и тичане напред-назад, ще успеете да съхраните настроението си много добро. Някои от вас ще получат хубави новини.


Рак - В личен план нещата изглеждат относително спокойни. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии. Подкрепата на близък човек ще ви насърчи да не се отказвате от плановете си. На път е да се осъществи ваше желание.

Лъв - Предстои ви да разрешавате важен личен проблем и не трябва още дълго да го отлагате. С някои хора трудно ще намирате общ език и ще стигнете до споразумение. Бъдете предпазливи и се пазете се от инциденти.

Дева - Ще бъдете в приповдигнато настроение и с повишена чувствителност на нервната система. Постарайте се да запазвате спокойствие във всяка ситуация. Възможно е да получите неочакван доход или някакви придобивки.

Везни - Не изпускайте и за миг множеството малки детайли, от които зависят големите неща. Ако промените досегашната си тактика, това ще се отрази доста по-благотворно върху делата ви. Не пренебрегвайте съветите на другите. В тях има доста резон.


Скорпион - Днес ще трябва бързо да се ориентирате в обстановката. Във финансовите въпроси бъдете внимателни и се въздържайте от покупки, от които нямате голяма нужда. Вашият личен живот или вие самите вероятно ще станете обект на обсъждане от страна на другите.

Стрелец - Няма предпоставки за неприятности през днешния ден. Дори за мнозина ще премине доста хармонично. Постарайте се да обръщате всичко на шега и да виждате нещата откъм хубавата им страна.

Козирог - Време е да приключите със старите дела и да се заемете с новите планове. Днес може да постигнете компромис в спорна ситуация. Възможно е да ви безпокои някакво събитие. Избягвайте умората, която може да има неблагоприятно въздействие върху здравето.


Водолей - Увеличава се вашият жизнен потенциал и се засилва положителното излъчване на аурата ви. Денят ще бъде благоприятен за личния ви живот, за любов, за флирт. Подходящо е също за семейни и приятелски събирания.

Риби - Спокойно приемайте всичко, което се случва през днешния ден. Не изпадайте в паника от многото работа. С всичко ще съумеете да се справите. Не обръщайте внимание на дребните интриги, които се въртят около вас.