Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, късметът е на ваша страна. Успешен ден за Раците

Овен – Добре е да оставите настрана страховете и притесненията си и да се радвате повече на живота. Така ще спечелите във всичко, дори във взаимоотношенията си със заобикалящата ви среда, които ще бъдат великолепни. В някои аспекти от живота ви е време да отворите нова страница.

Телец – Късметът няма да ви изостави, когато имате най-голяма нужда от него. Ще се чувствате обичани и подкрепяни от семейството и приятелите си, а вие, които трудно показвате чувствата си, тези прояви на привързаност ще ви направят много щастливи.

Близнаци – Проявявайте самоконтрол сутринта: в този момент е крайно нежелателно да давате воля на емоциите. Останалата част от деня е по-благоприятна. Ще можете да решите много проблеми, да се справите с по-сложни въпроси.

Рак – Ако възникне напрежение, не е моментът да влизате в дискусии и разправии. Втората половина на деня е много по-успешна, може да ви зарадва с приятни изненади. Някои от вас ще завършат успешно дела, на които са отдали много сили.


Лъв – Има още много работа, която трябва да свършите и трябва да продължите да работите по нея! Ще постигнете невероятен напредък и чувството за постижение ще ви даде енергията, от която се нуждаете, за да продължите напред.

Дева – Забързан ден с нови предизвикателства и смели планове. Трябва да бъдете по-сдържани в отношенията с тези, които са ви скъпи. Изговорените думи могат да ги наранят и да предизвикат недоволство.

Везни – Някой от близките ви или приятелите може да ви упрекнат, че не им обръщате достатъчно внимание, но вие искате да посветите време на себе си и не искате да бъдете ограничени от нищо. Имате нужда от това и е ваше право.

Скорпион – Възползвайте се от факта, че Слънцето е във вашия знак, за да залагате силно на това, което искате. Можете да срещнете някой, който да ви помогне да осъзнаете какво ви кара да се чувствате добре и ви прави щастливи.

Стрелец – Ако искате да започнете нещо, първо проучете ситуацията и се опитайте да минимизирате рисковете. Следобед е възможна интересна среща или да станете свидетели на такава случка.

Козирог – Може да сте малко докачливи и подозрителни, а отношенията с околните да не са толкова гладки. Вие сте иначе много позитивно настроени, но натрупаният стрес и ангажименти ви завладяват. Опитайте се да се отпуснете и да помислите за себе си.

Водолей – Възможно е да възникнат някои трудности, препятствия, но все пак влиянието на положителните тенденции ще надделее. Можете да си поставите нови цели, да се заемете с трудните неща; ще имате късмет.

Риби – Ще трябва да бъдете упорити, за да постигнете желаните резултати. А комуникацията с другите ще изисква твърдост. Ще трябва да се защитавате от нападения, да отвръщате достойно на тези, които се опитват да ви наложат волята си или да злоупотребяват с вашата доброта.