Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, късметът е с вас! Риби ще бъдете пълни с вдъхновени идеи!

Неблагоприятен период за ново начало. На този ден не трябва да изпълнявате големи и важни задачи. По-добре е да го посветите на незначителни рутинни дейности.

Овен – Акцентът в днешният ден ще падне върху грижите за семейството. Насладете се на момента, без да имате твърде много очаквания. Запазете спокойствие и не бързайте да вземате драстични решения, за които по-късно може да съжалявате.

Телец – Ще забележите, че малко по малко късметът се появява в живота ви и целите и желанията ви се изпълняват. Този уикенд ще изживеете любовта по много страстен начин. Пълнолунието е във вашия 3-ти дом, пожелайте си нещо хубаво.

Близнаци – Не позволявайте на никого да ви манипулира и отстоявайте убежденията си. Вашият привилегирован ум ще ви помогне да вземате решения. Този уикенд има много голяма вероятност да получите това, което искате.

Рак – Няма да има невъзможни предизвикателства за вас, така че може да правите високи залози. В любовта ще проявите чиста страст и ще привличате с интелигентността и силата си да съблазнявате.

Лъв – Изправени сте пред дисбаланс между това, което рационално знаете и това, което интуитивно чувствате. Няма да се колебаете, когато трябва да вземете решения и няма да понасяте някой да ви притиска да направите нещо, което не искате.

Дева – Пълната Луна засилва нуждата ви от общуване, така че можете да очаквате много приятни моменти със своите приятели, както е възможно да получите и покана за кратко пътуване. Бъдете внимателни на улицата, особено в засиления трафик.

Везни – Преразпределете силите и работата си и отложете всичко, което може да изчака по-благоприятен момент. Този уикенд, повече от всякога, ще имате нужда от баланса, осигурен от тези, които ви обичат, така че се възползвайте от всеки момент, за да бъдете с тях.

Скорпион – Пълнолунието в тригон към вашия знак ще повиши вашата жизненост и оптимизъм и ще възвърнете страстта си да живеете както искате. Добро време за пътуване, общуване, срещи с хора... Правете това, което ви забавлява и прави щастливи.

Стрелец – Ако останете заземени в настоящето, това ще ви позволи да се справите с всички проблеми, които се нуждаят от разрешаване, тъй като Слънцето и Меркурий хванати ръка за ръка във вашия слънчев втори дом ще ви помагат.

Козирог – Опозицията на пълнолунието към вашия знак и ретро Меркурий може да ви направи малко упорити във възгледите и идеите, които имате и да изглеждате малко егоистични, така че бъдете внимателни в изказванията си. Недоразуменията няма да закъснеят. Ето защо е един от дните, когато е по-добре да слушате какво имат да ви кажат другите и да говорите по-малко.

Водолей – Позволете си да се насладите на простите удоволствия и малките мигове на красота, тъй като това ще позволи на грижите ви временно да изчезнат. Опитайте се да отделите малко време за уединение и интроспекция в деня на пълнолунието.

Риби – Ще бъдете пълни с вдъхновени идеи тази сутрин, докато Луната изпраща въздушна целувка на вашия управител мечтателя Нептун, а Слънцето е в дружеска прегръдка с Меркурий. Потърсете начини да насочите това изобилие от креативност в конструктивна посока.