Автор
Весела Георгиева

Телци, на хоризонта се задава любов... Скорпиони, лошото свършва!

Неблагоприятно време за ново начало. Препоръчва се решаването на малки рутинни задачи, които не изискват много усилия. Внимавайте за „подводни камъни“ и клопки в този ден.

Овен – Овладейте своите емоции и във всяка ситуация действайте според правилата. Намерете безопасен отдушник на чувствата си. Отпуснете се в по-неформална обстановка, например сред приятели или в интимна атмосфера.

Телец – Крайно време е да си поставите ясна цел и да се стремите към нея. Внимателно следете срока на годност и качеството на продуктите, които купувате в магазините. Вероятност за нови срещи и увлечения - любовните вибрации буквално наелектризират въздуха!



Близнаци – Въпреки че понякога си мислите, че животът ви е като виенско колело, шестото ви чувство ще ви поведе в правилната посока към най-подходящия път. Днес някой може да ви изненада с хубав и мил жест.

Рак – Погрижете се за своя външен вид и се отдайте на грижите за себе си. Ще видите как постепенно ще се повиши настроението ви. Благоприятно време за любов. Време е да бъдете щастливи. Позволете си го.

Лъв – Освободете се от съмненията, която ви гризат и всичко ще е наред. Постарайте се да се отпуснете и да останете в хармонично настроение. Свободните представители на този знак успешно ще привличат вниманието на противоположния пол.


Дева – Днес не се натоварвайте с битови задачи и проблеми. Въздържайте се от изясняване на отношенията с най-близките си хора. Отдъхвайте пасивно. Чували сте народната мъдрост, че „щастието обича тишината“.

Везни
– Днес избягвайте да посещавате магазините, защото има риск да направите импулсивни покупки, за които по-късно ще съжалявате. Добрият късмет идва в ръцете ви, но най-важното сега е да не го „изплашите“ с лекомислени и прибързани действия.

Скорпион – Отнасяйте се с всичко, което се случва по философски. Периодът на изпитанията завършва, звездите отново връщат своята благосклонност към вас. Не се оставяйте на емоциите да ви контролират, вземайте добре обмислени решения.

Стрелец – Не позволявайте на обстоятелствата да ви победят. Просто черпете от безкрайната си вътрешна сила. Със сигурност ще намерите начин да заобиколите трудностите и да запазите вътрешния си баланс.

Козирог – Съдбата е готова да покаже своята благосклонност към вас и да ви изведе до нови пътеки, но за да се възползвате от щастливия шанс, е необходимо първо да го съзрете! Бъдете нащрек, за да не го пропуснете.


Водолей – Необходимо е да живеете с по-голяма увереност и да прегърнете всяка промяна, която идва в живота ви с ентусиазъм. Страстта ви е във възход. В любовта ще намерите нужната ви подкрепа и ще постигнете желания напредък.

Риби – Звездите като цяло са много благоприятни за вас, така че ако имате нещо в предвид, което бихте искали да материализирате, не спирайте да се опитвате, защото можете да го постигнете. Бъдете малко по-решителни и самоуверени.