Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, намерете време за семейството си. Успехи на любовния фронт очакват Рибите

Овен – Силата и оптимизма, които ви характеризират, ще направят животът ви по-лесен и ще напредвате без затруднения. Помислете, че всичко, което правите за себе си, ще ви помогне да се чувствате добре и да сте много по-щастливи.

Телец – Звездите съветват да намерите време да бъдете със семейството. Може да обсъдите сериозни въпроси, като например закупуване на апартамент, ремонт или други неща, които ще направят живота по-удобен и красив. Всичко, свързано с родителите, семейните традиции, също става важно.

Близнаци – Идва време да обърнете повече внимание на вашата физическа форма. Луната в сектора на здравето на вашия знак предполага да обърнете внимание на този аспект от живота. Изкуството и музиката ще ви позволят да поддържате вътрешният си баланс. Вечерта би било добра идея да отидете на разходка със семейството или приятелите.

Рак – Луната, преминавайки през вашия пети дом на творчеството, любовта и децата, предполага да отделите свободно време за тях или за вашите собствени дела. Любовните отношения могат да бъдат нежни и хармонични.


Лъв – Появяват се благоприятни обстоятелства за промяна както в личния живот, така и на работното място. Ако наскоро е имало триене или липса на разбирателство със семейството и приятелите, ситуацията ще започне да се променя към по-добро.

Дева – Денят е подходящ за хармонизиране на отношенията със семейството. Можете да направите някои промени в обичайния начин на семейния живот, например да поправите нещо или да купите нов предмет за домакинството.

Везни – Премахнете песимистичните мисли и скоро ще си възвърнете ентусиазма. Трябва да сте нащрек, за да хванете навреме възможностите, които ще възникнат. Останете отворени към знаците, които съдбата изпраща за вас.

Скорпион – Късметът ще бъде ваш спътник. И Меркурий ще ви даде такава силна умствена яснота, че ще постигнете значителен успех във всичко, което правите. Ще почувствате необходимост от промени.

Стрелец – Много от висящите проблеми могат да бъдат решени днес. Късметът е ваш съюзник и ще започнете да виждате резултати. Ако видите, че животът ви поема курс, който не искате, не забравяйте, че винаги има време да поправите нещата.

Козирог – Луната ви дава добра енергия. Ще видите, че животът е по-лесен и ще имате повече възможности за постигане на целите си с онази доза късмет, която ви дава Юпитер. Добро време да подновите мечтите си.

Водолей – Звездите ви съветват да се съсредоточите върху проблемите на личния растеж и развитие. Препоръчва се да практикувате медитация. Ще вземете решенията, от които животът ви се нуждае, за да промените курса и да получите това, което искате.

Риби – На любовния фронт са възможни забележими успехи. Дори да имате трудни моменти в любовта и отношенията, вие ще имате възможността да ги разрешите по най-добрия и хармоничен начин.