Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, наслаждавайте се на всеки миг. Днес можете да си го позволите

Овен – Луната в семейния сектор на вашия знак обръща вниманието ви към вътрешните работи и нуждите на близките. Не трябва обаче да забравяте личните интереси, за да не се почувствате лишени от нещо.

Телец – Откъснете се от всички притеснения, от сериозните проблеми и просто се наслаждавайте на всеки миг. Днес спокойно можете да си го позволите! Забавлявайте се, разговаряйте с приятни хора, купете си нови дрехи, не се отказвайте от малките радости на живота и не се притеснявайте за нищо.

Близнаци – Днес Луната ви помага да вземате правилните решения и да се движите в правилната посока. Ценете интуитивните прозрения, идващи от дълбините на подсъзнанието. Когато дойде време да започнете да прилагате новите идеи на практика, ще получите знак.

Рак – Време е за положителни и по-здравословни промени в ежедневието. В любовта можете да имате един динамичен ден. Може би ахилесовата ви пета е скрита в любовната сфера. Отървете се от ненужния срам и бъдете по-директни.

Лъв – Всичко във вашия свят говори в полза на промяната, но здравият разум ви съветва да почакате още и да не предприемате нещо ново. Не бързайте, проявете търпение. Ще се забавлявате добре, ако прекарате времето си в приятелска компания.

Дева – Вие сте упорити и искате всички наоколо да играят според вашите правила. Може да имате добри намерения, но не забравяйте, че другите не приемат потискането на тяхната свобода.

Везни – Днес няма да виждате света само в черно и бяло, но ще се наслаждавате на красотата на различните нюанси. Детайлите ще ви очароват, така че вероятно ще бъдете като малко любопитно дете, което не се страхува да спре, за да се наслади на мириса на цветето.

Скорпион – Няма да имате много време да се отпуснете. Вие ще прекарате цял ден в почистване (или ремонти) на апартамента, домакинстване, готвене, пране, а някои ще се подготвят за гости. Времето застрашава вашето здраве, така че не забравяйте да приемате витамини.

Стрелец –
Може би през целия ден ще бъдете разбалансирани – ще мислите едно, ще казвате друго и ще правите нещо съвсем различно. Бъдете нежни, тактични, разумни в личните си отношения и денят ще премине добре.

Козирог – Луната се намира в дома на партньорството ви и привлича вниманието ви към взаимоотношенията. Не си позволявайте да участвате в конфликти и спорове. Изпълнявайте задълженията си добросъвестно.

Водолей – За много Водолеи е време да поемат отговорност за натрупаните проблеми в отношенията с партньора. Не се предавайте на провокации. Не позволявайте на емоциите да надделеят над разума.

Риби – Не си поставяйте ограничения нито в личния си живот, нито в любовта си. Само небето е вашата граница. Ако искате да се покажете на света в истинската си светлина, трябва да преодолеете собствената си инерция. Луната е в творческият ви пети дом и ви подтиква към самоизразяване.