Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, настройте се на вълните на любовта. Приятни емоции очакват Везните

Овен – През днешния ден животът ви ще протича спокойно и без съществени промени. Възможно е да възникнат някои дреболии, които да ви подразнят, да проблеснат малко искри, да вложите малко емоции, но нищо сериозно.

Телец – Да възстановите вътрешния си баланс могат да ви помогнат близки хора и интелектуалните занимания в дома ви. Добре е да отидете на среща с човек, който ви вълнува на тихо, уединено и романтично място. Настройте се на вълните на любовта и нежността.

Близнаци – Ще бъдете в страхотно настроение и днес наистина ще се радвате на живота, но това не ви пречи да мислите и за довчерашните проблеми и как да ги разрешите. Благоприятни са семейните пътувания за разходка извън града или с близки приятели.

Рак – Най-добре е днес да се посветите на отговорностите, които сте пренебрегнали. Не се притеснявайте за неща, които са извън вашия контрол. Просто се опитайте да извлечете максимума от вашата ситуация.


Лъв – Днес няма да имате енергия за почти нищо. Въпреки това ще сте в добро настроение и денят ще премине без проблеми. В полето на любовта мислете внимателно, преди да направите нещо. Помнете, че някои от страховете (притесненията) ви са просто въображаеми.

Дева – Бъдете сдържани, не бъдете резки в действията и така ще ви се предостави възможност да осъществите вашите замисли. Днешният ден ще благоприятства интимните ви отношения да бъдат по-хармонични.

Везни – Днес нямате желание за никаква работа. Не е грешно да помързелувате, да останете повече време в леглото. Ако решите да не си стоите вкъщи, също може да преживеете навън много приятни емоции.

Скорпион – Да бъдете твърде откровени днес не е много добра идея, защото хората около вас могат да разбират погрешно думите ви. Ще бъде добре, ако можете да овладявате емоционалните си изблици и да не провокирате конфликтни ситуации.

Стрелец – Денят ще е сравнително спокоен. Не започвайте трудоемка и сериозна работа у дома. В семейния живот не се очакват трудности, отношенията с близките ще бъдат доминирани от мир и разбирателство.

Козирог – Днес не слушайте съветите и мненията на другите хора и се доверете на инстинктите си. Междувпрочем се чувствате доста добре. Искате да свършите някои задачи, но не се насилвайте. Денят е даден за почивка.

Водолей – Днес ще сте оптимистично настроени и е добре да помислите за своите цели и как да продължите напред. Някои планове може да се наложи да бъдат отменени или отложени. В областта на любовта бъдете по-реалистични и не спорете за дреболии с партньора си.

Риби –
Днес е добре да прекарате известно време в уединение. Оставете вътрешния си диалог, който помага да рестартирате ума, свободно да тече. Комуникацията с природата ще ви е от полза, ще подобри настроението ви и ще укрепи здравето ви.