Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, настъпват промени. Нова любов за Везните!

Овен – Понякога идеи, които на пръв поглед не звучат логично, могат да бъдат чудесни, ако внимателно слушате хората, които ги споделят. Не бързайте и не отхвърляйте нищо, без да помислите добре. Отворете ума си за новите неща.

Телец – Време е за значителни промени в начина ви на живот. Създайте такива навици, които ще ви направят по-здрави и по-силни. Бъдете вдъхновени от хората, на които се възхищавате. Ако имате връзка, опитайте се да разберете чувствителността на партньора си.

Близнаци – Днес думите ви може да не бъдат разбрани правилно. Внимавайте как се изразявате и се уверете, че предавате правилното послание. Откажете се от разговорите на чувствителни теми, които могат да предизвикат конфликт.

Рак – Днес можете да понесете емоционални възходи и падения, а напрежението да вземе своето, но ще знаете как да се дистанцирате от проблемите, така че те да ви въздействат възможно най-малко.


Лъв – Днес ще имате фантастични идеи, които си струва да реализирате. Вие обаче няма да можете да го направите сами и ще ви е необходима помощ. Присъединете се към съмишленици, за да постигнете това, което искате.

Дева – Колкото по-организирани сте през следващите дни, толкова по-висока ще бъде вашата производителност. Пренаредете шкафчетата, подредете имейлите, направете списък със задачи. Не отказвайте помощ от колеги.

Везни – Днес можете да изпитате много интензивни емоции и ще вложите цялата си енергия в нещо, което фокусира вниманието ви, забравяйки за всичко останало. Ако не сте влюбени, любовта може да почука на вратата ви.

Скорпион – В семейната среда може да възникне известно напрежение, но ако не се разгорещите или не влезете в спорове, ситуацията скоро ще се смекчи. Обърнете внимание на критиките. Може би не са съвсем без основание. Вслушайте се в думите на партньора си.

Стрелец – Днес ще бъдете в променливо настроение, затова се опитайте да намерите причината за това. На работното място се съсредоточете върху отношенията с колегите и се опитайте да бъдете по-добър екипен играч.

Козирог – На работното място помислете добре за последиците, преди да вземете решение. В областта на любовта нещата са добри. Искате да подобрите отношенията си с партньора си и имате безброй идеи как да го направите.

Водолей – Възможни са проблеми с колегите на работното място, най-вече поради непредсказуемото им поведение. В областта на любовта ще трябва да работите повече, ако искате да се разберете с партньора си.

Риби – Конфликтите, които ви разстройват, ще се решават малко по малко и ще си възвърнете хармонията. Отдалечете се от напрежението и не позволявайте на нищо да нарушава вашата вътрешна хармония. Това, което искате, е много близо.