Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, не бъдете упорити! Скъпи Риби, срещи с приятели и романтични моменти ще повдигат настроението ви

За да може денят да мине добре, поддържайте състояние на лека радост. Не се натоварвайте с ненужни притеснения. Бъди приятелски настроени и оптимистични. В това състояние е добре да анализирате действията си, да се отървете от илюзиите, да решите вътрешните въпроси.

Овен – Вероятно ще се наложи да правите няколко неща наведнъж. Най-вероятно това ще е необходимо днес. Освен това трябва да помагате на другите и да действате много бързо, за да успеете. Резултатите ще са задоволителни, въпреки че са необходими много усилия.

Телец – Не бъдете упорити и амбициозни днес, особено показно. Освен това денят е неблагоприятен за индивидуални начинания. Вероятни са някои приятни събития в семейството. Те ви вдъхновяват.

Близнаци – Денят може да е доста натоварен и към вечерта е възможно изведнъж да се почувствате много изморени. Ето защо днес по-добре да не посещавате шумни групови събития и да поемате много отговорности.


Рак – Ще успеете да разрешите някои домашни проблеми, да завършите успешно работата, чийто резултат ви безпокои. Възможно е да се срещнете със стари познати. Като цяло е добър ден. Трябва да внимавате с остри предмети. По невнимание можете да получите рана.

Лъв –Мнозина от вас ще се проявят като романтици, новатори и импровизатори. Не е необходимо да имате повишена физическа активност на организма преди сън. В противен случай ще бъде проблематично да заспите до късно.

Дева – Ако можете посетете зъболекар днес. Нека това е рутинен профилактичен преглед, но ще помогне за предотвратяване на риска от сериозни проблеми в бъдеще. Денят е подходящ и за своеобразно прочистване на организма.

Везни – Трябва да действате бързо, в противен случай едва ли ще успеете да се възползвате пълноценно от всички възможности, които този ден ви открива. Бъдете проницателни в контактите и стойте далеч от хора, които обичат дългите разговори.

Скорпион – За да се премахнат недоразуменията е желателно да се обърне специално внимание на дреболиите. Бъдете оптимисти, дори ако нещо се обърка и има препятствия по пътя. Много неща ще са по-успешни, отколкото изглеждат на пръв поглед.

Стрелец – Като цяло денят може да се нарече положителен. Със сигурност ще забележите възможности, на които не сте обръщали внимание преди. Не е необходимо да се правят експерименти с външния вид днес. По-добре е да оставите всичко както е.

Козирог – Не винаги е лесно да намерите общ език с другите: понякога вие ги разбирате погрешно, а те не разбират вас. Поради това възникват напрегнати моменти. Но бързо намирате начин да уредите всичко, да разсеете напрежението, да разведрите атмосферата.


Водолей – Денят е хубав. Не се притеснявате за дреболии, така че намерете много поводи за радост. Може би успешно решение на проблемите или сключване на взаимноизгодно споразумение. Днес можете да срещнете познати, които ще ви помогнат много.

Риби – Днес трябва бързо да реагирате на случващото се наоколо. Да, понякога трябва да взимате решения в движение. Денят е подходящ за срещи с приятели: те моментално ще повдигнат настроението ви, ще ви вдъхновят и заредят с оптимизъм. Романтичната среща също няма да ви разочарова.