Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, не летете в облаците

Овен – Притежавате достатъчно самообладание и находчивост, благодарение на което ще се справите с тези ситуации, които изглеждат трудни за другите. На работното място или в колектив ще се проявите като добри лидери и организатори.

Телец – Днес не е толкова важно да сте прави, колкото да запазите хармонични отношенията си. Не летете в облаците, стойте здраво за земята, за да не направите грешки. В любовта проявете малко мистериозност.



Близнаци – Този ден ще бъде лек и приятен, няма да изисква от вас нито решителни действия, нито много усилия. Съдбата може да ви изпрати среща с много интересен човек, към когото ще се почувствате силно привлечени.

Рак – Бъдете отговорни и изпълнете всички задачи през този ден добросъвестно. В отношенията си проявявате гъвкавост, лесно ще се адаптирате към хората от вашето обкръжение. Може да завържете днес ново приятелство. Има тенденцията да ядете повече, отколкото ви е необходимо.

Лъв – Денят ще премине спокойно. Ще се насладите на възможността да се отпуснете. Твърде са възможни приятни изненади. Вие сте много привлекателни за противоположния пол, въпреки че не сте настроени за любов или романтика.



Дева – Днес вашите емоции са балансирани, вие възприемате всичко, което се случва съвсем спокойно и разумно. Дори ако се случат емоционални ситуации, няма да се почувствате нервни. Вечерта се погрижете за себе си и си позволете да си починете добре след натоварената седмица.

Везни – Планетарните енергии са благоприятни. По отношение на любовта хората от вашия знак разширяват възможностите. Може да ви се усмихне съдбата и да ви изпрати романтична среща или запознанство. Влюбените също ги очакват незабравима вечер.

Скорпион – Не позволявайте на емоциите да вземат превес над вас, бъдете обективни и разумни, защото само спокойствието ще помогне да се решат проблемите. В любовен аспект денят обещава да бъде благоприятен. Ако още сте сами, сега се откриват нови възможности, за да срещнете любовта.



Стрелец – Звездите ви съветват да бъдете отворени за иновации и да не се страхувате да експериментирате. Самочувствието ви обещава да бъде добро, което ще ви помогне да се справите с всяко предизвикателство. Имате достатъчно енергия, за да направите всичко, което е планирано за този ден.

Козирог – Добър ден за романтика, затова се възползвайте от щедростта на звездите. Не се срамувайте да бъдете чувствителни и сантиментални. В това няма нищо лошо. Изразете това, което ви е в сърцето, не се скъпете на думите на любовта.

Водолей – Ако искате да започнете нещо ново, послушайте вътрешния си глас. Това е правилният начин да изберете най-добрия възможен вариант. Вие сте общителни и дружелюбни и дори да има неудобна ситуация, ще разредите атмосферата с добра шега.


Риби
– Характеризирате се с благородство, широта на душата и желание да вършите добро. Искрено искате да помогнете на ближния си и с удоволствие ще участвате в делата на приятели и роднини.