Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, не се колебайте в любовта

Овен – Нищо няма да бъде невъзможно за вас днес, а оптимизмът ви ще бъде най-силното ви оръжие. Ще постигнете напредък в работата си и е време да финализирате някои подробности. В любовта е време да се вземат някои решения.

Телец – Днес ще мотивирате и вдъхновявате всички около себе си. Опитайте се да намерите баланса между задълженията и удоволствията, които ви очакват. Не се колебайте за нищо в областта на любовта.

Близнаци – Днес мнозина от вас имат спешни задачи за вършене. Трудно ще се задържате на едно място. Само не забравяйте, че не бива да поемате ненужен риск. Добро време за любов, когато положителната нагласа дава най-добри резултати.

Рак – Днес е много важно да скриете интимния си живот зад тъмната завеса и да не позволявате на никого да надникне в него. Не давайте на хората оръжия, които те могат да насочат по-късно към вас.

Лъв – С готовност ще играете ролята на мъдър наставник: ще споделяте опита си, ще оказвате подкрепа и помощ. Важно е да се опитате да не дразните другите с вашето прекомерно самочувствие. В любовта очаквайте повече интимни моменти и по-голяма стабилност.



Дева – Днес се доверете на логиката, не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Ако емоциите надделяват над разума, можете да кажете много ненужни и обидни неща на някого.

Везни – Добри успехи можете да постигнете само при добра организация на делата. В момента е подходящо време за решителните действия. Що се отнася до личния живот, благодарение на общителността и добронамереността, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Скорпион – Ще бъдете в постоянно движение и няма да има много време за почивка. Малко трудно ще успеете да свършите всичко, което трябва. В любовта се подгответе за положителни промени и много страст и емоции.

Стрелец – Добрият хумор и позитивното настроение ще доминират в средата, с която сте заобиколени. В любовта очаквайте нови удоволствия и бъдете отворени за идеи, които ще подобрят качеството на тази област.



Козирог – Външно спокойни, ще се борите с вътрешните си емоции и чувства. Някои представители на знака могат да изпитат честа промяна на настроението. Успехът в работата и новите начинания могат да бъдат на ваша страна, само ако всички действия са добре обмислени. Обърнете внимание на подписването на важни документи.

Водолей – Финансовата картина е нестабилна, възможни са забавяния в очакваните плащания и непредвидени разходи. Склонни сте да се притеснявате за нищо и да отправяте твърде високи изисквания към близките си. Опитайте се да бъдете толерантни - това е единственият начин да избегнете неприятности.

Риби – Чувствителността е особено висока, радвате се на всичко красиво, но лесно губите спокойствието си, ако срещнете грубост или пристрастно отношение. Заобиколете се само с лица и предмети, които предизвикват положителни емоции у вас и не ви принуждават да слагате фалшивата маска за лице.