Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви изненадваща и гореща среща

Овен – Днес едва ли нещо ще може да ви изненада. Движите се методично и стабилно в посоката, която сте избрали. За щастие практически опит и издръжливост имате предостатъчно. Ще получите удовлетворение от нещо.

Телец – Добър ден, изпълнен с положителни емоции и удоволствия. Хубав ден за любовта, лесно е да плените някой от противоположния пол. Може да имате неочаквани срещи, могат да се появят изкушения.

Близнаци – Днес вашият темперамент може да излезе извън контрол. Насочете енергията си към творческото и съзидателно русло. Не сте застраховани от грешки поради невнимание. Пазете се от самозаблуди.

Рак – Бъдете обективни и безпристрастни. Мислете нестандартно. На неприятните моменти се старайте да погледнете отстрани с любопитство и все едно не се отнася за вас. Рисковете са недопустими, невниманието също.



Лъв – Вие сте харизматични и уверени в себе си, способни да влияете върху хората, да ги привличате на своя страна. Като се възползвате от това днес, ще изживеете един слънчев и богат ден и можете да се озовете в центъра на вниманието и грижите.

Дева – Днес правете всичко както е планирано и не позволявайте на никого да се намесва в плановете ви. Знаете по-добре от всеки от какво имате нужда и как да го постигнете. Само бъдете по-търпеливи.

Везни – Вие заслужавате почивка и емоционално спокойствие. Настроението може да се промени без видима причина, всяко действие и думата на другите може да предизвика буря от емоции.

Скорпион – Усмихнете се, пред вас е прекрасен ден, който ще ви накара да се почувствате обичани и желани. Може да забележите, че някой увеличава интереса си към вас и това ще ви направи още по-щастливи. Ще бъдете екстроверт оптимист, нетърпеливи да се забавлявате.



Стрелец – Изживейте днешния ден с леко сърце, безгрижно. Дори ако вашето "днес" е напълно незабележимо и обикновено, вие можете да го направите интересно и специално – това е изцяло във ваши ръце.

Козирог – Невинаги сме способни да се намесваме в хода на събитията и да влияем на обстоятелствата. Този ден е точно такъв. Изведнъж може да се намерите в ситуация, в която да се почувствате принудени да направите или кажете нещо.

Водолей – Днес може да изплуват някои сенки от миналото. Независимо от обстоятелствата, е много важно да не потъвате в неприятни емоции, както и в съжаления. Сега е много важно за вас да обсъдите с партньора си всичко, което чувствате.

Риби – Днес емоциите ще надделяват над разума. Нужно е да разгледате нещата по-реалистично. Подходящо време за комуникация с по-старото поколение. Вслушайте се в техните мъдри съвети, дори да ви изглеждат твърде консервативни.