Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви страхотен ден. Козирози, денят е добър за бизнес начинания

Време за възстановяване на хармонията и духовно пречистване. Съсредоточете се само върху най-важното и необходимото.

Овен – Важно е да не надценявате силите си. Сега сте склонни да поемате твърде много. Възможно е не всички задължения да бъдат изпълнени навреме. В следобедните часове семейните грижи и ангажименти ще излязат на преден план. Това е подходящият момент за общуване с близки.

Телец – Хубав ден ви очаква. Ще има много добри идеи. Втората половина на деня е подходящо време за общуване с любимите хора. Можете да обсъдите както важни въпроси, така и проблеми, които наскоро са засенчили отношенията.

Близнаци – Ще има повече работа от очакваното, но дори ще ви радва. Нещата, които трябва да направите, ще бъдат интересни. Не са изключени и полезни запознанства. Някои ще срещнат хора, с които скоро ще осъществят общи планове.


Рак – Денят е подходящ за делови преговори, обсъждане на въпроси, свързани с работата и началото на дългосрочно сътрудничество. Възможни са приятни срещи. Ще има възможност да срещнете приятни хора. Можете да поемете инициативата в романтичните отношения.

Лъв – Ще имате възможност да се срещнете с хора, които споделят вашите интереси. Комуникацията ще бъде полезна и приятна, възможно е началото на приятелства или романтични връзки.

Дева – Може да възникнат финансови проблеми, но бързо ще се намери начин за разрешаването им. Вие сте сериозни, обръщате внимание на детайлите и не можете да пренебрегнете нищо. Всяко ваше начинание днес ще получи подкрепа.

Везни – Бъдете внимателни. Този ден може да бъде истинско изпитание, ако дадете воля на емоциите, продължите с мимолетните желания. Всичките ви решения трябва да са балансирани, а действията ви – добре обмислени.

Скорпион – По-добре да се съсредоточите върху самостоятелната работа. Когато никой не ви разсейва, вие вземате правилните решения, не правите грешки. Опитайте се да избягвате преумората. Не е изключено обостряне на хронични заболявания.

Стрелец – Понякога трябва да положите усилия, за да разрешите някои прости проблеми, с които иначе бихте се справили без никакво затруднение. Възможно е участието ви в някои обществени събития и благотворителни акции също да се наложи.



Козирог – Началото на деня е благоприятно за делово общуване. Дори най-сериозните бизнес или лични въпроси могат да бъдат обсъдени в спокойна, непринудена атмосфера. Това ще улесни намирането на решение, което да устройва всички.

Водолей
– Бъдете тактични и деликатни с близките. Това е единственият начин да избегнете конфликти, поради които отношенията могат да се влошат за дълго време. За влюбените ще бъде трудно да намерят общ език, вероятни са кавги поради ревност.

Риби – Противоречив, неспокоен, но много интересен ден. Днес сте изключително енергични и упорити, не искате да се откажете от намисленото, както и да се развият обстоятелствата. Промяната на обстановката е много полезна.