Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви внезапна романтична страст

Овен – Вие обичате да нарушавате правилата, искате да се откроявате сред другите и да вървите по свой собствен път. Откроявате се със своя силен индивидуализъм. Космическите енергии на този ден възбуждат сетивата ви.

Телец – Може да имате усещането, че си губите времето, опитвайки се да направите и невъзможното. Вътрешният глас обаче ви подсказва, че скоро ще получите страхотен резултат. Може да ви връхлети внезапна романтична страст.

Близнаци – Добър ден за планиране. Възможни са неочаквани подаръци или добри сделки. Няма да има проблеми в личните взаимоотношения. Не е изключена случайна среща с човек, на когото ще се зарадвате много.

Рак – Най-добрата стратегия за днешния ден ще бъде да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да се покажете като експерт в области, в които вашите знания и опит са недостатъчни.

Лъв – Въображението ви поражда смели идеи, имате желание да излезете от зоната си на комфорт и да промените живота си. Искате всичко да стане ново и различно. Но всъщност не сте готови да пожертвате стабилността си и да се потопите в несигурност. Вместо да правите фундаментални промени, по-добре е да обмислите по-приемливи варианти.

Дева – Не е време да се вземат решения за големи промени, обстоятелствата все още не са узрели. Днес настроението ви може да бъде твърде бунтарско. Пазете се да не произнасяте тежки и груби думи, защото могат да пострадат личните ви отношения.

Везни – Един добър ден, който може да бъде за мнозина интересен и забавен, който ви позволява да дадете свобода на фантазията и да мечтаете за невъзможното. Възможни са приятни срещи. Те могат да бъдат делови или приятелски, но във всеки случай ще получите много положителни емоции.

Скорпион – Може да изпитате морално удовлетворение от нещо или душевен подем. В същото време ще трябва да бъдете търпеливи. Важен въпрос ще остане отворен и решението му няма да зависи от вас. Някои са склонни да експериментират в любовта, което ще освежи отношенията ви и ще доведе до нови преживявания.

Стрелец – Може да се чувствате притеснени, защото нямате контрол върху определени обстоятелства. Няма нужда да предприемате някакви действия. Следвайте потока на събитията и е по-вероятно да стигнете до целта.

Козирог –Денят ви дава добри възможности. Днес звездите са на ваша страна, предлагайки ви да си позволите нещо, за което не сте се решавали преди. Въпреки това, не забравяйте трезво да оцените възможните последствия.

Водолей – Днес ще имате чувството, че сте в надпревара с времето. Ще бъдете практични и силни и чрез сериозен подход ще намерите решение на някакъв належащ въпрос. Възможностите са пред вас, трябва само да бъдат хванати.

Риби – Не витайте в облаците, а подхождайте към делата по-практично. По отношение на любовта се разширяват възможностите. Планетарните енергии са благоприятни и може да ви се усмихне късмета и да ви изпрати романтична среща.