Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаквайте вълнения в любовта

Овен – Ден за активни действия, но избягвайте необмислените инициативи, рисковете, спонтанните постъпки. Ако е възможно, прекарайте вечерта в атмосфера, която влияе положително на духовния ви свят.

Телец – Способността да преценявате хората ще ви спаси от разочарования. Доверете се на интуицията си. Може да се чувствате мързеливи по време на работа, така че не започвайте нищо сложно. Очаквайте вълнения в любовта. Не се крийте от неизвестното.

Близнаци – Днес сте в състояние да постигнете много в професионалната дейност. Ще имате невероятен късмет в преговорите и убеждаването в своя полза. В любовта следва идиличен период.

Рак – Време е да оставите настрана съмненията и да започнете енергично да реализирате своите идеи. В този ден можете да разчитате на себе си и на ентусиазма си, но ще бъде още по-добре, ако потърсите подкрепа.

Лъв – Очаквайте голям прилив на енергия. Бъдете дискретни с информацията, която получавате, особено когато става въпрос за работа. Концентрацията не е най-силната ви страна днес, затова и записвайте важните неща.



Дева – Денят може да се окаже много добър за вас, ако не решите зациклите върху личните си проблеми. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

Везни – Не позволявайте на моментните ви съмнения да ви държат далеч от целта. На работното място се пазете от прибързани реакции. Посветете време на творческо търсене и се откажете от лошите мисли. Сега сте чувствителни, затова избягвайте неприятни ситуации и контакти.

Скорпион – Днес се създават отлични условия за предприемачески и творчески дейности, както и за тясно сътрудничество. В любовта е възможно да се състезавате и да премервате силите си. Внимавайте да не прекалявате.

Стрелец – Денят е подходящ за активни начинания. Не позволявайте на външните влияния да повлияят на вашия оптимизъм. На работното място ще трябва да вземете радикално решение и да работите два пъти по-усилено. В любовта бъдете отворени за нови идеи.

Козирог – Не губете енергия за ненужни притеснения на работното място. Съсредоточете се върху задачите и отложените дела. В любовта не унищожавайте нещо стабилно заради краткотрайна авантюра.

Водолей – В този ден вие не се отличавате нито с яснота на мисленето, нито със сигурност на желанията. Опит за искрен разговор с човека, който ви интересува, може да доведе до още повече объркване.

Риби – Мечтайте по-малко и действайте повече. В този момент лесно можете да получите желания резултат от вашите действия и е възможно съдбата да ви даде дори повече, отколкото първоначално сте очаквали.